De obicei cine da mesaje? Tu sau el? Daca el, poate ca a vrut sa vada daca il bagi si tu in seama, a zis ca poate e prea insitent, si eu mai fac din astea uneori mai las si pe ei sa-mi scrie, deci ar trebui sa-l bagi si tu in seama sa nu-l dezamagsesti. O fi schmbat-o ca o fi gasit alta mai frumoasa pe net si a zis sa mai innoiasca sau poate faceau misto prietenii sau colegii de ei ca pune o poza in care e impreuna cu o fata. Si cred ca poate nu te place, dar ii esti simpatica deci mai continua sa fii prietena cu el un timp, si sa te dai pic la el si vei vedea ca atunci cand se va simti pregatit va forma o relatie cu tine. Succes!:*
Pai daca il placi inceraca s ava imprieteniti cred ca veti fi o pereche perfecta pup sper ca te-am ajutat
Nu trebuie sa pari prea insistenta si nici nu trebuie sa te temi de rivala ta, poti sa-i faci o surpriza placuta, sa-l inviti undeva spunandu-i ca nu genereaza o relatie de prietenie deoarece pe el asta il sperie, totodata vazandu-va impreuna toate celelalte atacuri inceteaza, castigi teren, il vei cunoaste si mai bine, vei fi alatutri de el mai mult timp si-i vei da ocazia sa vada ce fata buna esti tu, incearca cu tact si rabdare, vei reusi
ale0409 întreabă: