Eliza mie mi se pare cam nasoala treaba apoi si eu am fost asa si stiu cum este si cum se simte. totusi mai lasa-l nitel sa treaca ceva timp si pai daca iti place de baiat bagate pe el poate nu e rau poate e rau dar cel mai bine e sa nu strici ceva tocmai acum. Momentan e vulnerabil acum sper sa fi ajutat
Sa mai astepti pana se calmeaza apele si dupa cateva saptamani, sa te dai la el si mai departe...vei vedea! Sa fii iubita!
Dragutza ai grije in ce te bagi, ca nu stii cum se va termina povestea asta, mai asteapta putina sa o mai uite pe fosta iar pana atunci sa-i fi prietena, si dupa aceea incetul cu incetul sa incepi sa-l cuceresti.Mult noroc, si sa ne anunti si pe noi ce ai facut:*
Eliza. el inca o iubeste pe ea. tu esti paiul de care se agata innecatul.ai grija, ca e mare diferenta intre ce iti doresti tu, si realitate.eu am patit.am fost paiul respectiv, care l-a trezit la realitate pe ciudat.si ea mi-a spus ca nu poate renunta la prietenia lor si cele ce-i leaga, pentru mine care, ma cunoaste de 2 saptamani.imi placea mult de ea. dar nu puteam lupta cu un an si jumatate de viata impreuna a lor. a castigat el.de regula asa se intampla.tot ce e nou e sub semnul indoielii. fa la fel si o sa-ti prinda bine. dar lasa si loc de buna ziua.ca nu strica.
Fii prietena pentru el momentan. Nu ii arata ca vrei mai mult, fii alaturi de el, o sa aprecieze prietenia ta. Dar daca te apropii mai mult, s`ar putea sa inceapa o relatie cu tine doar ca sa o uite pe prietena lui si o sa fii un fel de colac de salvare. Nu asta vrei, presupun. Asa ca asculta`l si da`i sfaturi cateva luni, pana isi revine din fosta relatie si daca va arata interes pentru tine, atunci poti sa ii raspunzi cu incredere la semnalele lui.
O sa ramai cu buza umflata.Mai asteapta, daca e trist si plange dupa fosta, la 18 ani, o sa se intoarca la ea.Nu cred ca vrea decat consolare acum, sau eventual sa o faca geloasa.
Îţi dai seama că el trece prin momente dificile din viaţă, şi dacă încă mai ţine la ea, nu cred că ar trebui să intervii deocamdata, aşteaptă, să îşi revină, mai aşteaptă câteva săptămâni să uite de ea, şi să fie din nou dispus la o altă relaţie. Acum trebuie să îii fi alături, să îi arăţi că îţi pasă, alinează-l, spune-i că totul va fi bine, şi poate îşi va da seama că iubirea este chiar sub năsucul lui, aşa că mult succes