Nu trebuie sa disperi, vei avea si tu prieteni (baieti), dar posibil ca inca, pentru acest lucru, timpul nu a venit inca.
Relatiile de prietenie cu fetele insa se pot strica destul de repede pentru ca, unele dintre ele sunt mai superficiale si cauta alte fete amuzante, ori mai nabadaioase, cu care sa se mandreasca ca le sunt prietene, asa este varsta aceasta la pubertate si la adolescenta.
Cred ca ai si tu colege, incearca sa te imprietenesti cu fete care iti seamana in comportare si care si ele doresc sa-ti fie prietene. Sustii ca ai doua prietene, sa stii ca este destul, uneori prea multe prietene pot sa te faca sa pierzi timpul si fiind eleva (cred), ai mult de invatat si trebuie sa ai timp disponibil pentru a face acest lucru.
Daca te plictisesti, navigheaza pe site-ul nostru si vei putea si tu sa te imnprietenesti virtual cu mai multa lume de pe site si atunci vei avea schimb de mesaje, vei putea da raspunsuri la intrebarile altora si sigur ca, vei avea si sentimentul de utilitate, ca ajuti pe altii.
Poti sa citesti mai mult si sa aprofundezi si domenii care te preocupa. Daca vrei poti sa-ti imparti timpul asa ca, vei fi mereu ocupata si vei avea mai putin timp pentru a te plange ca nu esti inconjurata de multe prietene.
Eu iti doresc multa sanatate, mult succes in viata si prietene sincere si bune care sa-ti fie apropiate sufletelului tau.
Incearca sa vorbesti pe mess cu cat mai multe sau multi si sa te imprietenesti cu ei, intreaba si tu daca ies pana in oras etc etc
Sau la scoala tot asa intreaba ce faci hai si cu mine pana la magazin. Poate reusesti sa ti faci mai multi prieteni
Te inteleg perfect eu cred ca ar trebui sa iesi in continuare cu cele 2 prietene pe care le ai, atunci cand sunt disponibile si sa le explici ca te simti singura ca ai vrea sa iesi si tu mai mult (asta nu mai in cazul in care sti ca sunt de incredere si iti pot fi bune prietene in continuare). si asa ai putea sa le cunosti prietenii lor ...sa vorbiti mai mult.despre diferite subiecte, mai socializezi si tu, si poate te mai imprietenesti cu cineva... si nu fi trista continua sa te porti frumos, sa fi deschisa si ai sa vezi ca o sa ai mai multi pr succes!:*
Incearca sa socializezi cu cat mai multe persoane[de la scoala, vecini etc]si sigur din mai multe persoane te vei alege cu cativa prieteni:-)