anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac? Imi este greu si nu stiu de ce. Sa fac eu primul pas? Sau nu! O am la ignor si ea m-a blocat pe fb.

Am avut o prietena pe nume Magda, o cunosteam de 7 ani, eu am 18 ea este mai mica cu un an.Asta vara s-au racit treburile intre noi, ne-am certat teribil pentru ca ma inlocuise cu o alta prietena a ei.Acum 5 luni i-am trimis un mesaj"what are u ***" asa vorbeam eu gen"ce mai faci".A urmat moartea tatalui prietenei ei, s i-am cerut ei nr de telefon pentru ca stiam ca sunt prietene sa ii spun condoleante.Nu mi l-a dat.Am intrat pe fb si i-am lasat un mesaj ca e foarte urat din partea ei, putea sa mi`l dea.Mi-a raspuns"Sa nu o judec eu pe ea ca nu sunt in masura".In fine au urmat poze cu ele, cu bff ceea ce ea imi spunea mie. Apoi sora ei mi-a lasat un mesaj pe fb avand 25 de ani, a spus ca, daca nu se mai poate sa incetam si ca dc am jignit`o cu mesajul acela, in fine a urmat mai mult de atat o cearta si mi-a spus ca eu sunt un nimeni"un rahat"atunci am inceput sa plang, si mama m-a vazut s a sunat`o si i-a spus ca nu se astepta la asa ceva.De atunci se fac 4 luni d cand nu ne-am vb deloc.Consider ca nu a fost vina mea.

5 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Daca tu esti un rahata imagineazati ce este fata care ti-a zis asta si tu ai crezut-o odata prietena ta

| Manuellllaa a răspuns (pentru Vvistula):

Sora ei, mi-a adresat astfel de cuvinte, si eu ca un copil decent am ignorat`o.

Insa ea, Magda ar fi trebuit sa ia masuri sa-i spuna ca nu a vorbit cum trebuia.
Am o stare proasta, inccerc sa trec peste dar nu pottt! Numai stiu ce sa fac. Bine macar ca mai am prieteni langa mine si iubitul meu care e mereu langa mine.Insa pe ea o consideram cea mai apropiata, mergeam oriunde amandoua.

| Vvistula a răspuns:

Tocami tu o considerai ce mai apropiata eu nu cred ca si ea te considera

| zurick a răspuns:

Daca fata aceasta a intervenit intre voi si v-a stricat prietenia, asa-zisa ta prietena Magda nu se poate numi o ''PRIETENA''.Nu te mai stresa atata ca pe Magda si pe ceilalti ii bucura daca te simti rau. Ignoro! N-o baga inseamna lasa-le sa fie prietene si fi mai chipzuita cand iti alegi prietenii.Inca un sfat impartaseste suferinta si parintilor tai mama ta a aflat din greseala, vorbeste cu o persoana experimentata ca va sti sa te sfatuiasca si incearca sa eviti situatii de astea pe viitor, sper ca te-am ajutat. Funda
?

| alinaloveyou a răspuns:

Sunt si eu in aceiasi "rahat" sa-i spunem. bff meu din clasa a2a deci practic eram ca doua picaturi de apa, luam acelasi note la scoala ne placea acelasi lucruri muzica TV etc. insa acum intra 5a s-a trezit ca sunt eu o prietena neserioasa (nu stiu de ce zice asa) fiindca daca ma cert cu o alta fata din clasa in 5-10 min ma impac la loc (dar trebuie sa spun ca face la figuri omg nu vrei sa te certi cu ea) eu fac asa fiindca si mie mi-a murit tatal in 2008 si mi-am propus sa nu fiu o fata din aia fitoasa cu mofturi de buftea care daca ii spui prieteneste vorbind "fata esti nebuna" vine la tine si iti trage o palma in fine o data mi-a zis ca o sa se mute din banca cu alta fata (si mai fitoasa ca ea) si s-a dus sa-i zica doamnei diriginte insa doamna ma iubeste si nu a lsat-o fiindca chiar si asa cu cine s-o muta o s-o deranjeze si sa copieze de la ea. intr-o zi mi-a zis ca nu se mai muta ca nu gaseste alta PROASTA cu care sa stea in banca. si m-am inervat si am injurat-o in gand si doamna diriginta a observat ca nu vorbim si m-a intrebat ce s-a intamplat si spunandu-i a ramas cu gura cascata fiindca eu chiar nu-i zisesem nimic si si-a dat si ea seama ca o fo desteapta da-i proasta rau sa zic asa happy. in alta zi mi-a zis ceva de m-a dat pe spate a vent olimpiada la romana eu si ea am trecut pe sector la urma ea a trecut pe capitala sincera sa fiu nici nu vroiam sa merg mai departe fiindca nici nu stiu cum am trecut ca eu nu prea ma pricep la romana. si mi-a zis ca nu am nici un drept sa ma iau cu ea in gura fiindca ea e cea mai desteapta si noi ca niste inapoiate nu putem zice nimic si ca ne culcam pe o ureche ca nu imvatam si ca la teste COPIEM TOATE de la ea (da acum zi tu cum sa copieze toate fetele de la ea ca pe noi profesoarele la teste ne muta pe unu din banca deci e si putin dusa cu titanicul) deci eu zic din experienta sa gasesti o alta prietena ca si eu am gasit o fata cu care credeam ca nu voi fi prietena cu ea niciodata si acum sunt populara in scoala si toata lumea ma place pentru ceea ce sunt si nu ii intereseaza ca sunt o "tocilara" deci pentru mine totul s-a sfarsit cu bine iar pentru fata aceea nu s-a sfarsit singura fiindca nimeni nu vorbeste cu ea deoarece e nesimtita si n-are niciun prieten deci sper ca ai inteles ce ti-am spus funda? happy