Eu nu pot intelege un lucru
Tu vezi bine ca ele nu dau 2 bani pe tine, de ce tot insisti? adica sa gandinm logic.
Nu vor sa auda de tine, insa tu mori in fundu lor.
Asa faceam si eu cand eram pe la 14 15 ani cat traiesti inveti,pune mana,ignorale Nu te mai lasa afectata de orice,adica totusi te lasi atacata de ele?
Bun,ce a fost intre voi a fost, acum numai e nimic, ochii ce nu se vad se uita. capu sus, uitale, sau eventual nu le mai baga in seama.
Esti patetic.
Nu ai avut prieteni adevarati inseamna, nu mor in fundul lor.
Aici e vb de una singura, si greseala pe care a facut`o si mie totusi imi pare rau ca s-au risipit 7 ani asa.
Sunt patetic,stii ce inseamna sa crezi in prieteni si sa te lase la greu sa isi bata joc de tine? stii? nu cred, eu ti-am dat un sfat,vrei sa il bagi la cap bine,nu vrei e problema ta.
Eu vorbesc din expereienta,o sa cresti,o sa vezi ca prieteni sunt fix pix scumpa mea.
Familia e singura pe care te poti baza sau pe sot/sotie/frate in rest. SLAB,SLAB am spus. tu inca crezi ca tot ce zboara se mananca? tu crezi ca postez aici de dragu de a face mesaje multe? de dragu de a primi funda? uitete la toate raspunsurile mele si vezi unde am cerut eu funde sau calificative,o fac pentru ca vreau sa ajut.
Cat despre partea cu 'patetic' nu stiu care dintre noi e patetic,sau patetica avand in vedere ca te PLANGI la dreptul sa te bage in seama? eu ti-am dat un sfat,nu ti-a placut,nu e treaba mea adica TU din moment ce ai pus intrebarea asta,trebuie sa iti asumi si raspunsurile mai dure,sau mai 'rele'.
ce vrei sa auzi din gura mea scumpa? vrei sa iti spun ce vrei sa auzi? vrajeli de genu " o sa fie bine,insista?" Nu, nu o sa auzi asta, mai bine iti spun adevaru, nu imi pasa ca ma urasti, mai incolo o sa imi multumesti.
Mda,ai dreptate. Nu am de ce sa ma injosesc in fata ei, chiar daca o consideram cea mai buna prietena, o sa vina vara si o sa vada poate ca nu are cu cine sa stea pentru ca noua ei prietena nu o sa stea mereu cu ea.In fine, chiar si daca nu e asa, o sa trec peste. Oricum o sa merg la facultate, acolo o sa fie noi prieteni asa cum ne-am cunoscut asa ne si uitam.Adica daca i-ar pasa ar face ea primul pas, chiar daca stiu ca poate o doare adica asa imi spunea"ca e geloasa ca vb cu altele, si ca nu s-a simtit bine ca nu am vorbit".
Sunt niste false, acum imi inteleg bunica de ce zicea sa ma fereasca Dumnezeu de prieteni ca de dusmani ma feresc singura.
Parerea mea ar fi sa va impacati Sunt multe tipuri de persoane si eu am avut u ndeces in familie si tot primeama mesaje de condoleante pe care chiar nu le agream si ziceam un "thx" asa in sila du-te la ea si spune Hai sa ne impacam ce ca nu o fi asa de greu Bafta
Ma retine ceva. Nu am cum sa ma duc la ea.Ea e la distanta de 100 km de mine, vine in vacanta si weekend.
poate o sa creada ca nu pot sta fara ea, daca fac eu pasul asta si ea nu. Poate o sa fiu refuzata.
Aici faci ce simti incearca sa-ti gasesti alti prieteni poate te ajuta
Of. nu e vina ta, adica sa stii ca si eu am avut o astfel de problema. foarte dureros, masi ales daca va intelegeati asa bine, insa eu iti zic sa incerci sa vorbesti cu ea sau mai bine cu prietena ei, sa stie si ea ce simti. nu stiu. e foarte complicat cand te afli in astfel de situatii, dar sa stii ca nu e vina ta. astfel de lucruri se intampla. daca tu crezi ca merita sa o ai ca prietena ar trebui sa vorbesti cu ea
Incearca sa vb cu ea personal si sa o intrebi in ce e problema ca te ignora...
nu ar fi corect sa faca asa ceva dupa 7 ani de prietenie...e urit din partea ei...si nu-ti fa griji tu aici nu esti vinovata. Asta este vina prietenei tale ca te-a inlocuit cu altcineva.
Penaaaa1 întreabă: