Ar trebui sa il intrebi parerea lui despre tine, cred ca asta ar conta si l-ar face sa creada ca simti ceva pentru el, ca intr-un final sa ii spui. Dar ai grija sa nu te dai de gol din prima, spui ca ai intrebat pe mai multi baieti, si el e primul din cartierul tau, si ca vrei sa stii ce crede lumea despre tine. El probabil o sa te intrebe ce crezi tu despre el ( nu e garantat ), desi asa ar trebui. Bafta.
Bună.Am fost într-o situaţie asemănătoare cu a ta.Eu i-am zis că îl plac(el nu mă plăcea deloc),şi am rămas amici... Până când ne-am certat din alte motive.În ziua de azi,nu mai vorbim. Când îl văd la şcoală,îmi este într-un fel ruşine de cum arăt în faţa lui sau cum mă vede el.
Părerea mea este că tu ar trebui să păstrezi deocamdată relaţia de prietenie dintre tine şi el,fără să îi spui că îl placi! Adică,el trebuie să facă primul pas dacă te place cu adevărat! Aşa că,tu,nu încerca să îi spui lucruri legate de faptul că îl placi. Dacă el dă "indicii" că te place,da,ai putea să începi puţin să te porţi mai diferit cu el,adică să îi dai de înţeles că îl placi,uşor,aşa.
Sincer,este doar părerea mea.Tu trebuie să faci ce crezi tu că este mai bine, ce îţi spune inima! Noi, utilizatorii TPU care îţi răspundem la întrebare, doar te sfătuim, însă decizia depinde numai de tine!
Sper că te-am ajutat!
Pai...ai putea sa te duci la cel mai bun prieten a lui si sa-i spui sa ii zica o chestie gen,, Ce zici de fata aia? iti place?''sau ai putea sa il intrebi ce parere are despre tine, daca te place, daca te poate vedea si ca pe iubita nu numai ca pe o amica.Ai putea sa eu spui in fata in cand sunteti singuri si el va riactiona intr-un anumit fel.
Sfatul meu pentru tine este ca daca nu risti nu castigi. Spune-i ce sminti.
Succes!
Fundita 8-)
As vrea sa te cunosc si pe tine. id-ul alexvsgaby
Păi dacă crezi că poți avea o șansă în relația cu el, spune-i. Dacă încă ți-e frică, așteaptă până crezi că ești pregătită. Baftă! :3
Mersi pentru sfat as vrea sa te cunosc uite id-ul meu alexvsgaby
Twister09 întreabă: