| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ a întrebat:

Ce sa fac in urmatoarea situatie :mie imi place de un baiat de la cealalta clasa, dar am aflat ca ii place de el si unei prietene(colega de clasa), iar ea mi-a zis sa-l intreb pe mess daca ii place de ea [ea nu are net]?

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Intreaba-l. Daca el zice ca nu o place atunci ai o sansa la el.

2 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Eu am patit cam asa : am pus ochii pe un baiat la liceuhee hee El a pus ochii pe mine la bal, apoi am aflat si eu big grin
Am facut rost de id`ul lui si adresa hi5 thinking Dar niciodata nu am vb vreo ceva de noihee hee

Ieri parca, m`am intalnit cu o prietena care este la alt liceu, si mi-a povestit ca si ea la randul ei a pus ochii pe un baiat de la mine de la liceu. Din vorba in vorba, ce am aflat? Ca este chiar acel baiat de care am vorbit pana acum laughing
Uoke, am terminat eu de vorbit deci acum iti raspund :dhee hee :

Vorbeste cu acel baiat, spune-i frumos ca o fata de la tine din clasa ii place de el. Vezi cum reactioneaza si ce spune. Apoi intreba`l daca ae prietena smug Ai putea sa ii spui ca nu este singura fata careia ii place de el whistling

| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ explică:

Da dar cum asa pur si simplu, l-as intreba dar nu stiu ce voi face cand o sa-l vad :-s... Eu din fire sunt si mai timida :-