Sa te porti si sa te comporti e acelasi lucru...
cred ca ar trebui sa fii tu insati si sa ai preocupari specifice varstei tale, sa nu incerci sa pari de 20 de ani.Mai tarziu o sa iti para rau dupa copilarie
succes!
Totusi ai 11 ani.cred ca ar trebui sa te comporti normal, la fel ca si pana acum.
Faza e ca nu prea esti mare...ai 11 ani. Cat de mare vrei sa pari? Ce asteptari ai? Fii responsabila pentru faptele tale si atunci lumea va vedea ca esti descurcareata si de incredere. Dar eu te-as sfatui sa fii copil, pentru ca de fapt asta esti. Bucura-te de varsta ta. Nu iti spune o baba asta. Tocmai am facut 20 de ani si as da oricand timpul inapoi, nu pentru ca as schimba ceva, ci pentru ca mi-e dor sa pot fi copil, sa ma prostesc si sa dau vina pe varsta.
Bai tu ai 11 ani ce asteptari ai la 11 ani doar nu vrei sa pari de 23 sa te ia aia dupa drum sa zica ca esti o pitipoanca traieste-ti copilarie eu sper sa nu te superi pentru ce am zis dar stiu ca si eu imi doream lucrul asta ma comportam ca o persoana mai adulta si mi-am pierdut din copilarie din prostia asta de a iesi din evidenta cu toate ca si eu la 16 totusi sunt un copil nu ma pot numi adult dar totusi esti mai mica eu deja nu prea mai am de copilarit ma apropii de 18 ani tu mai ai ani buni pana atunci macar pana pe la 13-14 ani mai fi copila ca e greu sa pierzi asta si o sa vezi asta mai tarziu iti zic eu o sa regreti nu mai vrea sa pari mare madrestete ca tu esti copil si inca poti sa ajungi undeva nu ca aia de au 17-18-19 ani care au vrut chestii asemanatoare bine si alte chestii dar nu pot sa zic ca as fi prea nesimtita si acum sunt niste golani tu nu incerca sa te maturizezi la o varsta atat de fracila eu sper sa iti scoti aceasta prodtie cu a parea ca esti mai mare o sa ai tot timpul sa fi si mare si sa faci ce fac cei mari dar docamdata mai bucurate de astia cativa ani de copilarie eu nu vreau sa te critic doamne fereste dar vreau sati deschid ochii e o prostie asta bagati nintile in cap si nu te mai gandi la asta