| publicname a întrebat:

Ce sa fac la scoala in ore ca sa se vada ca sunt o persoana foarte ocupata si foarte fitoasa? (Raspundeti doar daca stiti, nu ma luati cu intrebari gen de ce vrei sa ai fite etc)

Răspuns Câştigător
| ruxybelle a răspuns:

E bine ca la scoala sa fii cine esti tu de obicei... nu sa fi o fitoasa si o inganfata si la acassa sa fi timida si foarte draguta... depinde de personalitatea fiecaruiawinking, mie multi imi spun ca am fite love struck laughing dar totusi sunt foarte dragutawinking cum a zis si darkeyes invata niste replici din astea gen :
1. Daca te intreaba cineva Ce faci? Tu ii spui tu bine eu?
2. Sau cand spune cineva ceva. tu sa-i spui nemaipomenit, extrordinar
3. Cand spune cineva ca se plictiseste sau nu are ce face, tu intrebi... Si ce propui?
4. Cand saluti pe cineva incearca sa spui ALOHA laughing inseamna bunalaughingbig grin
5. Daca vrei poze cu o anumita persoana de la cineva ii spui, Arunca-mi si mie 99 de poze cu tine...
etcwinking

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

PE scurt, la scoala nu se fac fite ci se invata. Daca te referi la aerul acela de intelectual, pe care sper, il au unii colegi, trebuie sa fii ca ei, adica sa inveti, sa te evidentiezi macar la un obiect cu raspunsuri de nota 10 plus, sau macar sa ai un hoby cu care sa-i dai gata si gata, ai reusit. S-au e greu?

| darkeyes a răspuns:

Pai...
Daca vrei sa pari fitoasa dati tot timpul cu mana prin par, joaca`te cu suvitele, uitate peste colegi, raspunde profesorilor pe un ton superior, mergi fara sa te uiti in stanga si in dreapta, invata niste replici ca sa ii dai pe toti pe spate.Cam astea trebuie sa faci pentru a fi fitoasa. Dar de ce vrei sa fi asa?

| marpey16 a răspuns:

Ooo... fa ce ti-a zis darkeys. Invata sa mergi ca un model... fi rea. Cand te intreaba cineva ceva raspunde-i aratandu-i cat de prost e pe langa tine. Imbracate sclipitor.Mereu machiata si coafata, cu o geanta micuta pe mana. Sau mai mare
laughing
Sa pari intotdeauna plictisita cand te intreaba cineva ceva si sa iti admiri perfectiunea prefacandu-te ca il asculti pe acel cineva.
Vorbeste foarte rar, astfel incat cand spui ceva sa fii asteptata si gandeste-ti bine raspunsul ca sa le dai tuturor numai maximuri. Fa glume de prost gust de ex. Esti asa de grasa ca pana si elefantul se simte miss 2009 (mai esti si demodata pe deasupra). Cam asa. Uite-te si tu la tv
laughing

| publicname explică:

Super gigiro alt raspuns?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stau degeaba