| anonima122 a întrebat:

Ce sa fac? M-am certat cu iubitu meu sau fostul inca nu stiu. i-am trimis ieri un msg in care il intrebam ce face si raspunsul lui a fost"lasa-ma in pace tu nu mai ai ce vorbi cu mine". Cu cateva ore inainte ne tineam in brate la scoala ne sarutam si nu stiu ce s-a intamplat. Azi la scoala am jucat adevar si provocare toti (eu, el si alti) si am primit de la o fata sa ma sarut cu cel mai bun prieten al lui. iar el (iubi meu) ma impingea din spate sa il sarut

Cred ca vrea sa imi dovedeasca ca nu tine la mine asa e nu?

Eu am facut o data asa ca el o data cu un iubit de al meu, l-am pus sa se sarute cu o prietena numai ca sa ii dovedesc ca nu ma poate juca pe degete cum vrea el

Ce sa fac? Il iubesc foarte mult. l-am iubit timp de 2 ani

Răspuns Câştigător
| robertpaul a răspuns:

Ceva nu e in regula cu el. Poate l-ai facut gelos intr-un fel cu vreo treaba, fara sa-ti dai seama.El nu comunica cu tine, despre problemele voastre.Sunt tot felul de situatii.Depinde care dupa care,ne dam.Poti incerca sa discuti cu el,dar nu de fata cu ceilalti, cand consideri ca e atent, sa te asculte. Poate esti prea bagacioasa in sufletul lui si se simte strans cu menghina. Unii baieti asa sunt.Lasa-l mai liber,cautand sa-l multumesti,sa faci sa fie bine.Ceva e cu el. Poate are niste probleme familiare si tot ceea ce face,nu face pentru ca vrea, pur si simplu ca asa se simte in acel moment. Daca te iubeste, ti se va destainui cu orice problema ar avea.Sa fii iubita))