Incearca sa-ti distragi atentia, citeste inainte sa te culci, de exemplu, ca sa fi cat de cat obosita si sa poti adormi fara sa te mai poti gandi la el, daca nu poti sa controlezi asta.
Crezi tu ca nu-l placi? eu sunt de alta parere... poate ca inca nu ti-ai dat seama ca il place pe acest tip. Dar i-a spune. Te deranjeaza cumva ca te gandesti la el? Eu nu cred; e frumos ca inainte de culcare sa iti visezi,, printzul,,
Mai asteapta ceva timp sa vezi daca intreavar incepi sa te indragostesti de el sau sunt doar din cauza hormoniilor.
Si spui ca nu-l placi? e clar ca ceva la el te atrage de stai 2 ore gandindu-te la el; eu cred ca ar fi mai bine sa te uiti adanc in inima ta si sa vezi ce simti cu adevarat pentru el; atunci iti va veni si raspunsul; oricum, fii cat mai sincera cu tine si nu te lasa influentata de nimic din exterior; pupici:*.
Sunt "flururasi in stomac"! e vorba de acea chimie care i si face treaba! poate esti indragostita! stii? unii spun : i mi place de el dar nu exista aceea "chimie", ceva sa fiu atrasa, sa ma gandesc la el! tu te gandesti la el, asa ca!
Desi iti impui ca nu il placi pe acest tip sa stii ca treaba sta altfel decat ti se pare.Incearca sa stabilesti o oarecare relatie de prietenie cu el pentru a-l cunoaste mai bine apoi te asigur ca iti vei limpezi gandurile cu privire la el. Ceva a fost oricum; ceva care ti-a atras atentia la el intr-un mod involuntar de aceea te provoc in a inghega o relatie cu el pentru a-ti rezolva problema.