| Misssy a întrebat:

Ce sa fac ma placea un baiat eu nu dar cu timpul mi-a ajuns la inima s-a cuplat cu una urata iar eu sufar adevarul e ca l-am pierdut dar nu inteleg ce ii place nu ma consider frumoasa da aia e prea urata

Răspuns Câştigător
| Giulia_7179 a răspuns:

Nu conteaza daca e mai urata sau nu. Toti ne schimbam parerile preferintele. El din moment ce a vazut ca tu nu vrei pur si simplu a incercat in alta parte s-a cunoscut p acea fata si i-a placut de ea. Poate este foarte amuzanta si despteapta nu neaparat trebuie sa fie cineva top model ca sa-ti ajunga la inima. Sper ca ti-am fost de folos. Oricum mai is multi baieti frumosi, o sa-ti gasesti pe altcineva poate si mai dragut.

2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Este o vorba in popor:"Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place!" Nu cred ca poti caracteriza o persoana numai dupa fizic. S-apoi, cred ca l-ai refuzat pe baiat si el a cautat altceva, diferit de tine.De ce te mai miri? P.S.Ai scris o singura fraza de la cap la coada fara nici un semn de puctuatie! Cum ai reusit asa performanta?

| Andreeea_2574 a răspuns:

Eu cred ca s-a cuplat cu aia doar ca sa ''iti demonstreze'' dupa refuzul tau capoate fi si cu alta deci prin orgoliul lui masculin a vrutsa te infrunte ca sa zic asa si in acelasi timp sa te faca si geloasa.Nu a facut cuplu cu una frumoasa ca sa nu inceapa sa tina la ea pentru ca el s-a cuplatcu ea doarsa te faca pe tine sa iti dai seama ca de fapt vrei sa fi cu el iar el e sigur ca dupa ce se va desparti de aia o sa fi cu elwinkingIncearca mai intai sa devii amica lui. discutati despre mai multe lucrurica intre prieteni.printrecare si despre relatia lui.si afli daca de fapt simte sau nu ceva pentru ea. apoi ii marturisesti ca-l placi si daca si el te place asa cum ziceai o sa fiti impreunawinkingbafffta