| ItsUkiSenPai a întrebat:

Ce sa fac, nu stiu ce e cu mine sa va explic.Eu am 13 anii chiar daca la profil zice 23 sau nu stiu ce in primul semestru eram vesel nu ma gandeam la viitor dar cum a trecut si am intrat in al-2-lea
Nu mai sunt fericit,doar trist,Ma enervez foarte repede,M-am gandit sa ma sinucid de multe ori,Nu mai stiu sa cred in biblie sau nu, si mie somt tot timpul, si nu mai iubesc pe nimeni parinti nici pe fratele meu si nici pe colegi mai ales pe iei ii urasc pe toti ce mi se intampla devin adolescent sau ce dracu ajutati-ma ca sunt disperat.

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Nu e bine deloc ca te-ai gandit sa te sinucizi.Trebuie sa crezi in Biblie si mai ales in bunul Dumnezeu care ne ajuta pe toti si te va ajuta si pe tine cu siguranta daca iti intorci fata spre El.Da, somnolenta si oboseala sunt semne ale depresiei.Nu ii mai iubesti acum, sau cel putin asa crezi din cauza supararii, dar daca iti va trece totul va reveni la normal.
Vorbeste frumos si nu te mai enerva asa de repede, treci printr-o perioada mai grea, calmeaza-te si gandeste rational.Bafta!

| a răspuns:

Din ce am citit...mi se pare serios, deci te sfatuiesc sa te duci la un pshiolog si sa spui tot ce gandesti.el iti va da niste sfaturi, si te va ajuta sa treci peste.
In niciun caz nu sunt crize adolescentine..sa incepi sa-ti urasti familia, si sa nu crezi in Dumnezeu.mi se pare cam grav.
Eu zic, sa te calmezi macar..si in niciun caz sa nu recurgi la sinucidere.
E un mare pacat.
Succes!

| Voidwithin a răspuns:

Gaseste cauza trebuie sa fie o cauza.
Personal cred ca esti mai stresat decat erai in primul semestru + oboseala ar rezulta ce ai spus tu mai sus, o sa-ti treaca.

| boogbv a răspuns:

Eu zic sa te linistesti, sa te uiti in trecut si sa vezi cum erai atunci si cum esti acum, ce te-a transformat asa cum esti acum si din ce cauza ai devenit in asa fel.De asemenea ti-ar prinde bine un anturaj sau o persoana careia sa ii spui tot ce se intampla, asa te-ai putea descarca.

| ItsUkiSenPai explică (pentru boogbv):

Nu am incredere in nimeni toti prieteni se vorbesc pe la spate unul pe celalalt toti.Numai lui Dumnezeu dar el nu vorbeste cu mine asa ca ma simt singur si nu pot sa-i spun lui tata sau mama sau fratele meu are 18 anii ei nu mar intelege.Eu sunt foarte singur.

| boogbv a răspuns (pentru ItsUkiSenPai):

Dumnezeu nu vorbeste cu tine e adevarat, dar stii ca el e intotdeauna Sus ca sa te ajute. Poti merge la Biserica sa te rogi pentru linistea ta, sa ii ceri Domnului sa nu mai fii in situatia ta.Sincer, eu in fiecare zi dupa ce termin orele ma duc la Biserica si aprind o lumanare, de cand am inceput imi merge mult mai bine.Ai credinta in El si totul va fi bine.