| EuTeIubescBa a întrebat:

Ce sa fac? sad Prietenii ma tradeaza, ma cert cu ei broken heart. Cu parintii nu ma inteleg foate bine sad. Sunt pe cale de desprtire cu prietenul crying Ce sa fac? Oare mia am vreun rost sa traiesc? sad

5 răspunsuri:
| Famelia11 a răspuns:

Hei! Nu dispera. si eu m-am simtit asa de multe ori.dar, cum zice zicala. Dupa ploaie vine soarele.

| AmelyRain a răspuns:

Incearca sa iti "speli creierul" si sa devi o alta peroana. Incepe de la 0, asta daca ai curajul daca nu, incearca sa recastigi totul.

| վፀiፀፀ a răspuns:

Normal ca are rost sa traiestiii`! Helooo`! Am trecut si eu prin aceasta situatie...si ca tine ma intrebam daca mai are vreun rost sa traiesc...Imi venea sa`mi iau campii, dar dupa o saptamana de izolare in casa m`am gandit ca degeaba stau in casa, asa ca.am iesit afara sa imi rezolv problemele cu prietenii. Am inceput cu prietena cea mai buna, mi-am cerut scuze chiar daca nu stiam de ce se suparase pe mine si stand cu ea m`am impacat si cu prietenii.
La fel te sfatuiesc sa faci si tu. Iar in legatura cu prietenul si familia incearca sa discutii cu ei si sa incerci sa pastrezi o relatie de prietenie atat cu prietenu cat si cu parintii.

Succes`!

| aliceinchains a răspuns:

Esti la varsta aia naspa in care te intrebi ce rost are viata daca n-ai prieten, iubit etc. O sa vezi ca peste cativa ani, 2-3, sa zicem, o sa razi de cum gandeai pe vremea asta, iti spun, pentru ca stiu. O sa vezi ca exista lucruri mult mai importante decat "prietenii", niste oameni care de fapt doar profita de tine, tot timpul, fara sa-ti dai seama.

| Squmppaaaa a răspuns:

Buna scumpa. uite.un sfat pietenesc.Nu dispera, te inteleg perfect.Si la mine a fost o perioada de genu' dar trebuie sa iti asculti inima sa incerci sa faci totul dupa vocea inimii:*
Bafta multa si ai grija.Nu apela la alte chestii k apoi sa iti para raw sau...