| Theya1703 a întrebat:

Ce sa fac pentru a scapa de plictiseala?

Răspuns Câştigător
| deejayra a răspuns:

Gaseste o pasiune si dezvolt-o.De exemplu daca adori fotografia te poti juca putin prin Photoshop, daca iubesti muzica in adevaratul sens al cuvantului lucreaza putin in FL Studio, Traktor, Virtual DJ... te poti ocupa de un sport
...sau uita-te la un filmbig grin

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu cred ca nu ai ce face, nu vrei sa faci ceva pentru a scapa de plictiseala... Invata, citeste o carte, ajuta pe mama la bucatarie sau alte treburi casnice, fa curatenie ...in casa sunt multe de facut trebuie numai sa vrei.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu cred ca nu ai ce face, nu vrei sa faci ceva pentru a scapa de plictiseala... Invata, citeste o carte, ajuta pe mama la bucatarie sau alte treburi casnice, fa curatenie ...in casa sunt multe de facut trebuie numai sa vrei sa le faci.

| carminaburana43 a răspuns:

Cauta ntrebari pe TPU si incearca sa raspunzi la ele.Si eu fac acelasi lucru. E f. buna aceasta reteta nu numai contra plictiselii ci si impotriva suferintei din dragoste.

| JeSa a răspuns:

Filmele, jocurile, integramale, iesirile afara, cititul, bucuria de a ajuta pe altii - ca ex. site'ul TPU - eu zic ca aceste evenimente is dispuse sa-ti "omoare plictiseala(timpul)".
Bye, Jess

| Aliyaa a răspuns:

Citeste, uita-te la tv, joaca -te pe calculator, citeste, fa-ti temele daca ai, daca iti place desenul poti desena, raspunde la intrebari pentru TPU, iesi pe afara plimbate cu niste prieteni/prietene sau chiar si singura poti iesi sa te plimbi! succes si sper sa ti treaca plictiseala!

| Doa'Do a răspuns:

Www.y8.com
Pentru jocuri, daca nu stiai site-ul.In rest poti citi, poti asculta muzica si poti dansa.Messenger-ul merge non-stop, deci poti vorbi cu prietenii tai. Poti iesi pe afara sau te poti gandi chiar la intamplari placut care ti s-au petrecut de-a lungul timpului :).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand ma plictisesc vb pe chat. ( www.xat.com )
Ascult muzicaa, vizionez un film bun, vb pe mess, ma uitla haine, citesc reviste de moda, ies afara... o plimbare e ft buna;).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa intre pe i-dul meu annnaackent@yahoo.com si sa vb pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a scapa de plictiseala trebuie sa iti ei o prietena la o cafea si sa va inbratisati si sa va pupati ati inteles

| maybetoday a răspuns:

Trebuie sa-ti gaseti o ocupatie indiferent de ce ar fi... daca iubesti sa citesti, citeste o carte sau compune poezii, de fapt nu inteleg de ce te plictisesti?

Întrebări similare