Si eu adorm greu...cam dupa o ora, doua dupa ce ma hotarasc sa dorm
Eu ma gandesc la lucruri frumoase, si uneori adorm mai repede, insa oricum ma trezesc mai tarziu si dorm destul
Si eu am aceiasi problema ma prinde 2 jum noaptea :-s. Nu stiu eu am mai incercat cu un ceai de tei...degeaba nu pot sa dorm mai devreme...asa e cand iti schimbi programul de somn.
Ehhh . asa-i vara )... si eu ma culc tarziu. si cred ca aproape toti astia tineri. uneori chiar dupa 3. ce sa faci... stii u cum zice cv melodie. putine nopti dormite.sau cv de genu.
in schimb cand o sa fie scl. sau mergi la servici. o sa ai un program.si va fi bine
:*
Si eu sunt la fel nu stiu daca exista leac eu nu la m descoperit pana acum, astepti pana iti vine somnul eu asa fac)))
Wow pe unii chiar ii prind 2jum noaptea azi`noapte m`am culcat la 5:30 eu nu ma culc mai devreme de 3jum 4. Nu ma simt eu bine daca adorm mai devreme :p incearca sa stai intr-o noapte mai tarziu decat de obicei sa te prinda 3.4 poate si urmatoare sa faci ceva care sa te consume de energie, ceva epuizant si sigur o sa adormi mai devreme.pe urma usor usor se obisnuieste corpu
Nu exista nici un leac din pacatesi eu sunt la fel...adorm pe la 1-2... dar daca vreau sa adorm trebuie sa ma gandesc la lucruri frumoase care ai vrea sa se intample...pa, paBy ade