Partea cu rugaciunea imi place. respect. incearca chiar inainte de culcare, sa mananci. dar sa mananci asa bine, sa fii plina. . eu asa fac si de regula in 10 min asa adorm.
si bea si o cana mare de lapte cald. sa stii ca astea tot timpul merg pentru mine. si inca un truc ar fi sa citesti inainte sa dormi. ca te oboseste mental, si adormi. sper ca te-am ajutat. funda?
Nu te mai uita la atatea filme de groaza,documentare cu fantome sau alceva,deoarece in momentu cand amorteste mobila sau tv si incepe sa pocneasca,tu intri in panica gandintue ca ar fi o fantoma,demon sau cineva in casa ta,insa incearca sa intelegi ca nu are cum sa fie asa ceva, nu te incapatana unor lucruri nesemnificative si incearca sa intelegi ca nu ai de ce sa te temi ca nu este nimica in casa ta ci este doar mobila care face asa, sau chair daca va cadea un ursulet de pe dlap nu isneamna ca este o fantoma deoarece ed exemplu daca un ursulet nu este asezat bine e aluneca cu o viteza mai inceata. Poti aseza un ursulet care sa cada abia peste 9 ore, aicea deja intervine fizica si nu as vrea sa iti explic.Cand te culci nu te mai gandi la asta la orice zgomot gandeste-te doar ''firar mobila asta e enervanta ce conetaza eu ma pun la somn'', si in momentu ala imagineazati lucruri care iti plac orice ar vrea sa iti atace visurile cosmaruri trebuie sa le acoperi tu inainte cu un vis furmos si placut.
Nu te gandi la nimica in momentul in care te pui la somn! Roagate inainte de a te pune in pat si nu o sa-ti fie frica!
Bafta!Sper ca te-am ajutat!
Robert71 întreabă: