| Kindly a întrebat:

Ce sa fac sa am dintii mai albi in doar o saptamana sau si mai putin?big grin dau funda. si nu ma luati cu nu stiu ce tratamente rolling eyes. de cate ori trebuie sa ma spal pe dinti fara a-i distruge? se zice ca periaju excesiv dauneaza danturii. e adevarat? ceva sfaturi folositoare daca se poate love struck. mersi :*

Răspuns Câştigător
| Zai a răspuns:

O mica completare.Nu folosi chestii abrazive pentru inalbire, o sa mearga dar o sa dai jos tot smaltul de pe ei. dintele este un organ viu, din cauza asta pot cadea mai repede! Deci mai bine mai putin albi decat delocwinking
PS Tutunul ingalbeneste!big grin

4 răspunsuri:
| Alecssa a răspuns:

Poti sa te speli cu sare de bucatarie, la mine a mers. NoROCK!

| Zai a răspuns:

Intr-o saptamana nu se poate fara tratament de albire! De 2 ori pe zi e suficient dimineata si seara.Periajul excesiv dauneaza danturii mai ales daca obisnuiesti sa sangerezi in timpul periajului,poti sa-ti indepartezi smaltul sau sa-l subtiezi.O spalare regulata(bine facuta) in fiecare zi, te ajuta sa-ti pastrezi sanatatea dintilor! Apa de gura sau mestecatul(de guma), si sarutatul ajuta la mentinerea sanatatii dintilor!big grin

| SexyBunny a răspuns:

Pai ar fi mai bine de 2 ori pe zi. si poti incerca cu bicarbonat. si e foarte bun. eu asa fac si sa stii ca mi s-au albit dintii foarte repede. =) funda te rog? :*

| CaTaLiNoO2012 a răspuns:

Mesteca tutun de tigareta am auzit si eu si a mers... fundita