anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac sa am o prezenta puternica? Atunci cand sunt in grup spre exemplu,sau cu alte persoane, sa incing putin atmosfera.Adica sa radem mereu, sa nu se plictiseasca lumea cu mine. Poate ca si voi aveti un prieten de genu cu siguranta.Cand e in preajma impartaseste un sentiment placut,iar dupa ce pleaca, parca nimeni nu mai are chef de nimic.
La asta ma refer eu cand spun o prezenta puternica.Sa fiu cea care mai scoate cate o gluma buna cand nimeni nu mai are nimic de spus.Stiu ca asta tine de comportamentul meu si de caracter,dar vreau sa incerc sa ma schimb, sa fiu mai increzatoare in mine si mult mai amuzanta.Cu toate ca stau cam prost cand vine vorba de a povesti ceva.laughing
Ce recomandati? Mai multe bancuri? sa fiu eu cea care incepe o conversatie? Vreau sa fac lumea sa se simta mult mai bine cu mine.
PS: nu sunt genul de fata caruia ii plac petrecerile,bautura,fumul de tigara sau sa danseze.Ei bine...mi-e rusine sa dansez,e adv, dar vreau sa distrez si sa bine dispun lumea din jurul meu si in alte moduri.
[am 15 happy ]
Dau funda pentru un raspuns amplu si care cred eu ca m'ar putea ajuta!:*

3 răspunsuri:
| BloodyDagger a răspuns:

Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si desigur, sa te implici mai mult in iesirile cu prietenii, in petreceri, chiar si in dans. Ei bine, trebuie sa precizez ca nici eu nu le am cu dansul. La fel ca tine, imi e jena sa incep sa dansez de fata cu cineva. Trebuie sa stii insa ca nu trebuie sa dansezi, sau sa bei, sau sa fumezi pentru a distra lumea. Fii doar tu. Nu incerca sa te maschezi. Atat doar: trebuie sa capeti mai multa incredere in tine, sa te implici mai mult si sa nu uiti de zambet, pentru ca acesta este cel mai important. happy

| Alexx911 a răspuns:

Da,tu trebuie sa fii prima care incepe o conversatie si sa citesti mai mult ca sa te poti exprima mai bine. Încearcă să faci ceva ce alții nu știu să facă(de exp. sa inveti sa canti la chitara(nu conteaza ca sau sa faci alte lucruri care atrag atentia si curiozitatea oamenilor. nu conteaza ca ai 15 ani

15 ani)

| denisadeniiiii a răspuns:

Fii rea!