| ena a întrebat:

Ce sa fac sa fie inebunit dupa mine?

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Propuneri:
1.Il hipnotizezi
2.Il faci sa te placa pentru ceea ce esti, pentru cine esti
3.Stai in preajma lui, incerci sa il ajuti daca are nevoie...etcbig grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa fi mai mult in preajma lui happyVb frumos, comportate bine...si ajuta-l cand are nevoie de tinewinking
Mult succes!big grin

| JackieSue a răspuns:

Il ametestiwinking

| want2bMajestic a răspuns:

Demonstrandu/ui ca il placi....cu un te iubesc

| covexrobu a răspuns:

Dai cu nioasca pe la nas sa vezi cum va innebuni pe loc tongue glumesc. Incearca sa ii faci pe plac sa ii arati ca il placi si ca vrei sa fii cu el.

| EUSIATIT a răspuns:

E bine sai lucrurile sa vina de la sine CEva neortodox nu cred ca te ajuta. Daca el simte ca are sentimente pentru tine atunci va merge totul bine. nu forta nota. E bine sa fii putin mai poderata si sa ai rabdare /asta e sfatul meu. nu mi place sa fac glume pe seama intrebarilor; consider care cere ajutor vb serios; sper

| kitty_8919 a răspuns:

Asigurate ca va afla ca tu il placi si aoi ignora-l ca si cum nu ti-ar pasa de el

| alle_1861 a răspuns:

Sa fie inebunit? Pai daca ar inebuni dupa tine crezi ca te-ar iubi? Eu cred ca ar deveni obsedat de tine si nu cred ca ti-ar place.
Asa ca incearca sa-i arati tu ca il iubesti si poate o sa te iubeasca si el. Si fi originala in ai arata ca-l iubesti.

Succes!

| andreea89 a răspuns:

Farmece

| anne_6845 a răspuns:

Eu am auzit o chestie. acum nu t supara da asa am auzit si eulaughing0... ii bagi ciclu intr'o bautura si vezi c se intamplalaughing)...arata'i k ti la el... da sa nu creada k esti obsetata...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insista!, nu te da batuta!, daca nu te merita, nu te mai obosii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi draguta cu el si sigur vei reusi cv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tu trebuie sa il faci sa fi-e inebunit dupa tine ci daca ii place de tine atunci o sa fi-ti impreuna cu siguratat sigurat si tu trebuie sa arati putin ca iti place de el si totull merge simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tu trebuie sa il faci sa fi-e inebunit dupa tine ci daca ii place de tine atunci o sa fi-ti impreuna cu siguratat sigurat si tu trebuie sa arati putin ca iti place de el si totull merge simplu