anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac sa fiu multumita de mine? sunt o fata de media 9.95 ma plac peste 5 baietii si toti spun ca sunt de treaba insa eu nu sunt multumita de mine.as vrea sa fiu in centru atentiei etc.
ce sa fac
funda**

5 răspunsuri:
| condreavaly a răspuns:

Sa nu mai fi ipocrita si sa te dai mare. bafta

| StyLLeZoR a răspuns:

Ai grija cu asta laughing s-ar putea sa devii ipocrita si penibila la un moemnt dat daca vrei sa fii in centrul atentie

| ROB3RT89 a răspuns:

Cred ca n-ar fi rau sa te maturizezi putin si sa lasi vrajelile!
Ai 9.95 la desen? Cred ca ar fi cazu sa invezti sa scrii inainte sa te lauzi cu o medie care probabil nu o vei avea niciodata.P.s te cred ca esti nemultumita de tine, esti genu de persoana care e de evitat, probabil din acest motiv vrei sa fi in centru atentiei.

| AshEldo a răspuns:

Din moment ce inveti bine (automat ai si viitor), colegii te considera o tipa "de treba" si le place compania ta, presupun ca esti si resectata (intr-o oarecare masura), nu vad de ce nu ai fi multumita de situatia actuala.Adica,ce-ti lipseste?
Simti nevoia ca atunci cand intri pe poarta scolii sa fii "salutata" printr-un val de reverente? Daca te consideri superioara lor (si mai ales daca le arati asta) aprecierile lor sunt falese (si au si de ce). Vrei sa atragi atentia? Arunca-te de pe acoperisi, sari pe geam atunci cand colegii tai ies pe usa, lauda-te ca ai luat parte la un accident si ai scapat ca prin minune (evident, doar cu un picior in ghips), sunt atatea modalitati prin care poti atrage atentia, dar cel mai bine e sa lasi totul sa vina de la sine, fara a exagera cu popularitatea.

| Andreea2239 a răspuns:

Tu te remarci deja daca te plac 5 baieti! Trebuie sa ai incredere in tine! Bravo ai o medie f. buna!:*:*:*