Trebuie sa iti dai seama de ce spun asta acele persoane, apoi sa incerci sa fi mai calma, sa gandesti altfel, dintr-o alta perspectiva, fi deschisa. vb cu oamenii. eu m-am maturizat foarte devreme. la 13 ani
Buna, asta e felul tau si cine te place te accepta asa cum esti tu...nu ai dc sa te schimbi pentru ei, daca tu esti cea care vrei o schimbare pentru tine, atunci incearca sa te porti putin mai diferit, si sa gandesti bine inainte de a spune ceva ca sa nu te ia drept o fata imatura, bafta
Sa fii imatura nu inseamna doar sa tipi, iar daca esti rea de gura asta vine pur si simplu de la caracterul tau
succes
Poarta-te normal...nu mai tipa ca nu ai dc... daca nu iti conine ceva evita...eu m-am maturizat abia la 14 ani...
Aveam o colega in generala...in clasa a 8a urla de se auzea in toata scoala...era greoaie ...si nimeni nu o suporta ...asa ca fii linistita...:*
Sa te comporti civilizat... daca vrei sa te ajut putin, cat pot, spune-mi si ce varsta ai si mai vorbim pe privat, doar asa te pot ajuta, catusi de putin sa imi dai si mie niste detalii...
Mie imi zic unii prieteni si cei din familie ca sunt matura la 14 ani, uneori si eu mai am iesiri de genu':d
dar eu consider ca desi mai am iesiri de genu' sunt f diferita de colegii mei din clasa.
la 16 ani zic eu ca e normal sa te mai comporti si asa uneori, daca se intampla sa fii asa tot timpul ar trebui pus semnul intrebarii.
mai cunosc si eu persoane
Pai sa-ti spun asa; degeaba esti frumoasa daca atunci cand deschizi gura se cunoaste de la o posta ca esti blonda.noname,frumusetea este asociata instinctiv cu buna crestere, eleganta, educatia aleasa, si un vocabular si o voce frumoase. da tu esti mca o floare de crin care nu miroase ci pute.asa ca repara lucrurile si echilibreaza balanta.
1. Nu exista o varsta la care te maturizezi si in afara de asta, nimeni nu poate spune cu exactitate: "eu m-am maturizat la 13 ajni si 9 luni", "eu la 14 ani si o luna".
2. Exista persoane care nu sunt mature nici la 30 de ani si persoane care aproape ca sar peste adolescenta.
3. Maturizarea este un proces. Nu il grabi fiindca vei fi in situatia ridicola de a pretinde ca esti ceva ce nu esti.
Stai linistita! Te vei maturiza atunci cand situatia o va impune.
Cel mai bun lucru pe care il poti face (intotdeauna) este sa aplici regulile de convietuire in societate, sa iti controlezi iesirile, incercand in loc sa tipi, sa dai un argument inteligent.
Cuvintele se gandesc de 2 ori si se spun o singura data, pe un ton normal. Adu-ti aminte acest lucru si nimeni nu va mai spune despre tine ca esti imatura.
BUNA! In primul rand incearca sa lasi de la tine, daca stau bine sa ma gandesc si eu am momente cand ma ia gura pe dinainte si azi am observat ca nu ea bine poti rani oameni cu asta dar fara sa vrei.Mai bine gandeste inainte sa zici ceva de 2 sau 3 ori pana esti sigura ca e bine ce zici. Mi se intampla exact aecelesi lucruri,
eu incerc sa ma maturizez. DAR SA NU UITI ORICAT DE MATUR AI FII SENTIMENTUL DE A FII COPIL DIN NOU O SA IL AI.Copilaria este ce mai frumoasa etape din viata fiecaruia pentru ca in copilarie faci multe nazbati iar pe viitor iti aduci cu placere aminte de cum tiai supara parinti si ce lucruri rele ai mai facut. O vorba ODATA ESTI ADULT DE 2 ORI COPIL.
Buna eu am 14 ani j sunt foarte foarte copilaroasa...nu e ceva rau sa fii copilaroasa... din contra e bine pentru ca copilaria nu o mai gasesti.asa ca bucurate cat poti de ea.in ceea ce, j simplu asta e din instinct.eu cred ca nu ar trebui sa asculti de ceilalt in mare masura...pentru ca e posibil sa fie doar invidie...incearca sa fii mereu u insasi dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa faci ceea ce vrei...incearca sa nu jignesti j sa vrbesti calm q toti, asa vei fi muult mai populara.
iti urez mult succes j sper ca am putut sa te ajuut