Exact aceeasi problema am avut-o si eu.
M-am dus la frizerie si frizerita a inteles gresit cat sa-mi ia din lungime. Dupa ce am iesit de acolo am regretat ca m-am decis sa ma tund. Aratam ca muma padurii!
Am cautat in multe carti tratamente pentru crestere, dar nimic.Chiar si pe internet... Oricum in final am gasit reteta miraculoasa.De fiecare data cand te speli pe cap, de fapt inainte, punet-i pe parul ud, un ou(cu tot cu albus si galbenus). Lasa-l cam 10 minute, casa aiba timp parul sa-si extraga nutrimentele, si apoi te speli cu sampon...cum faci deobicei.In 2 saptamani mie mi-a crescut 4 cm.Plus ca o sa fie mai stralucitor si mai puternic.
Sper sa te ajute. te pup :*
exista tratamente privind cresterea parului.pastile din farmacie care stimuleaza cresterea parului si in plus tratament cu o solutie pentru par. au dat rezultate la unele persoane si nu numai ca le-a crescut parul dar li s-a si regenerat. dar cel mai bun tratament pentru crestearea parului am auzit ca e uleiul de racin. cel mai bine ar fi sa te dai cu ulei de racin.
Parul creste mai repede daca il tunzi regulat la varfuri.Firele de par respira prin varfuri, iar daca acestea sunt despicate si uscate nu mai creste. Din moment ce le tai regulat la salon, o data pe luna sau macar la doua luni, el respira normal, se regenereaza si creste mult mai repede.Eu una nu optez pentru tratamentele `naturale` gen ulei de ricin sau ce mai stiu eu.Natural este sa il lasi asa cum este.Sa creasca in propriul sau ritm. O zi buna!
patriciaa15 întreabă: