| Oboib a întrebat:

Ce sa fac sa nu imi mai fie rusine cand vb cu o fata. Cand ies pe afara sa stiu ca nu rad prieteni sau lumea de mine. ajutati-ma sa scap de rusine

2 răspunsuri:
| selysol a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta oarecumlaughing dar nu trebuie sa iti fie rusine ca doar nu te mananca laughing fi tu insati si vorebeste cu o fata ca si cum ar fi un prieten de- al tau asa nu o sa te mai emotionezi lasa vorbele sa curga fara probleme si uitate in ochii ei sa stie ca ai curaj daca nu poti de prima data exerseaza cu fetele mai putin frumoase ca nu cred ca ti rusine cand vorbesti cu asemenea fetelaughing iar cand vorbesti cu o fata mai frumoasa vei avea mai mult curaj si nu iti mai fa probleme ca rad altii de tine rade si tu de ei cand prinzi ocazialaughing multa bafta si sper ca te-am ajutat cat de cathappy

| Srobert a răspuns:

Be CooL Manhappy Incet...In primul rand, un prieten nu rade de tine, cine crezi tu ca e prieten si rade de tine nu iti este.Iar lumea de ce sa rada? Calmeazate omulehappy toti avem si am avut prietene am iesit neam distrat. Daca e sa rada, vor rada doar cei invidioshi pe tine, cei cu probleme sau cei coca.Si cand vorbesti cu o fata care e faza? Tu esti fata sau baiat, nu e nimic jenant, gandeste-te ca ele asta asteapta.