| Raulikaa a întrebat:

Ce sa fac sa nu ma mai cert cu ai mei ...mai tot timpul ma enerveaza si strig la ei, de multe ori din motive "prostesti" si c-am o zi nu vorbesc cu mine? ce ar trebui sa fac sa fie totul mai ok?

3 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Ca sa te putem ajuta ar trebui sa spui si ce varsta ai!
Daca ai 10-15-18 ani, tu trebuie sa intelegi ca nu parintii 'te enerveaza' pe tine. Tu trebuie sa ii respecti si sa ii asculti.
Daca esti adulta, poti sa discuti cu ei (fara tipete, renunta la ele!) si sa le explici ca esti mare, ca trebuie sa iti ofere libertatea necesara, etc.
Spune-mi ce varsta ai, si de ce va certati (care sunt motivele 'prostesti') macar cateva exemple.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Trebuie sa realizezi ca esti in perioada adolescentei si ca ai in formare propria personalitate.Ar fi anormal ca sa fie,,pace,,intre un adolescent si parinti,dar cu putina intelegere de la adolescent si ceva mai multa experienta de la parinti,lucrurile se aranjeaza.Un lucru e clar:oricata lipsa de experienta sau educatie pedagogica ar avea parintii,ei ii v-or doar binele copilului, iar,, restrictiile,, pe care le impun, sunt-in opinia lor-spre binele acestuia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar sin ce cauza va certati? Incercati sa comunicati sa rezolvati problema.