Si eu aveam aceeasi problema ca si tine. Pe la 13-14 ani cam asa. Dar cu timpul mi-a trecut. Eu aveam retineri pentru ca mi se parea ca mereu voi zice ceva gresit, o sa par proasta sau pur si simplu o sa deranjez pers. de langa mine. In timp, mi-am dat seama ca nu e asa si acum ma simt f bine cu mine :X Si mi-am facut multi prieteni si nu mai am nici o treaba, relax
O sa-ti treaca cu timpul, incearca doar sa conversezi mai mult, sa te gandesti ce sa zici, nu trebuie sa pari neaparat f interesant/a. trebuie sa fi tu :* Si oamenii o sa te placa, chiar daca tu crezi contrariul.
Te inteleg perfect toata lumea imi spune cas timida cel putin imi spunea dar cu timpul m-am acomodat cu prietenii apropriati si acum vorbesc tot felul de chestii cu ei fara sa-mi fie rusina si rad cu ei. a fost greu sa ma dezamortesc cum s-ar spune dar cu ajutorul prietenilor mei care mau influentat am trecut. si acum sunt timida dar doar cu cei nou cunoscuti dar daca stau cu ei vreo luna 2 ma acomodez si ma distrez fara nicio problema. trebuie doart sa-ti faci curaj cam atat
Nu te schimba, ramai asa. fetele timide, misterioase mi se par cele mai captivante
Dupa imagine esti fana a dramelor koreene sau ma rog a lui kim hyun joong dar trebuie sa fi vazut macar serialele lui.si nu ai vazut cat de draguta e timiditatea ?
Incearca sa te simti tu bine in pielea ta si vei vedea ca daca faci si unelee,, boacane" iti trecee
lasate dusaa de vall
BrianMoser întreabă: