| GFantastikBaby a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai fiu asa timida? Deja am inceput eu sa ma satur de timiditatea mea... sad Uneori nici cu persoanele apropiate nu prea indraznesc. Ma pot... vindeca cumva? big grin

8 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Si eu aveam aceeasi problema ca si tine. Pe la 13-14 ani cam asa. Dar cu timpul mi-a trecut. Eu aveam retineri pentru ca mi se parea ca mereu voi zice ceva gresit, o sa par proasta sau pur si simplu o sa deranjez pers. de langa mine. In timp, mi-am dat seama ca nu e asa si acum ma simt f bine cu mine :X Si mi-am facut multi prieteni si nu mai am nici o treaba, relax laughing
O sa-ti treaca cu timpul, incearca doar sa conversezi mai mult, sa te gandesti ce sa zici, nu trebuie sa pari neaparat f interesant/a. trebuie sa fi tu :* Si oamenii o sa te placa, chiar daca tu crezi contrariul.

| Lucinca a răspuns:

Te inteleg perfect toata lumea imi spune cas timida cel putin imi spunea dar cu timpul m-am acomodat cu prietenii apropriati si acum vorbesc tot felul de chestii cu ei fara sa-mi fie rusina si rad cu ei. a fost greu sa ma dezamortesc cum s-ar spune dar cu ajutorul prietenilor mei care mau influentat am trecut. si acum sunt timida dar doar cu cei nou cunoscuti dar daca stau cu ei vreo luna 2 ma acomodez si ma distrez fara nicio problema. trebuie doart sa-ti faci curaj cam atatbig grin

| Andrei233 a răspuns:

Nu te schimba, ramai asa. fetele timide, misterioase mi se par cele mai captivante happy

Răspuns utilizator avertizat
| Compas_1161 a răspuns:

Ia o bere.

| AsianDramaAddicted a răspuns:

Dupa imagine esti fana a dramelor koreene sau ma rog a lui kim hyun joong dar trebuie sa fi vazut macar serialele lui.si nu ai vazut cat de draguta e timiditatea laughing?

| deniii_3153 a răspuns:

Incearca sa te simti tu bine in pielea ta si vei vedea ca daca faci si unelee,, boacane" iti trecee laughing
lasate dusaa de valllaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt si eu dar cu vointa multa vei reusi.Eu am decis sa ma schimb, sa devin mai rea si sa nu-mi pese de nimeni, sa fiu mai indrazneata si am reusit cat de cat deoarece mi s-a spun ca se observa ca ma straduiesc sa fiu alta. Daca vei avea vointa vei reusi.Succeshappy