Daca esti asa timid inseamna ca nu ai multi prieteni! Incearca sa intri in diferite grupuri, fa-ti mai multi prieteni ca sa-ti faci mai mult curaj cand stai de vorba cu cineva! Daca te inchizi in cochilia ta si nu vorbesti cu nimeni nu ai cum sa te descurci la comunicare! Vorbeste cu fetele ca si cum nu ti-ar pasa chiar de fiecare in parte, zambeste, glumeste! Incearca sa te controlezi!
Vorbeste in fata oglinzii si inchipuieti ca ai o conversatie cu cineva
sper sa iti fie de ajutor.
bafta!
Buna, si eu am fost cam timida, dar mi-am dat seama ca trebuie sa imi iau inima in dinti si sa vorbesc cu toata lumea. prieteni, fete, oricine. Incearca sa te gandesti ca nu pierzi nimic daca nu esti timid si ca pierzi totul daca esti. Maine poimaine apare o fata la care ai visat mereu. Ce faci? Nu vorbesti cu ea? Vorbeste cu ea, imprieteniti-va si totul va fi bine.Asa sa procedezi cu toti. Multa bafta!
In fata amicilor nu ar trebui sa te porti asa. Voi baietii mereu gasiti subiecte ). Cei din jurul tau sunt fratii tai, nu sti cat de frumoasa este viata cand descoperi frumusetea fiecaruia.
Nu te da in spectacol insa...
Incepe de jos, vorbeste pe mess cu fete si ai sa vezi ca apoi iti va fi usor si fata in fata .
Mai oameni buni, stie baiatul cum sa decurga problema lui este ca nu stie ce sa vorbeasca cu fetele despre ce sa vorbeasca cu ele. se blocheaza si nu stie ce sa mai zica. la asta se refera el. nu dati sfaturi de astea: vb despre filme muzica invit-o in oras. spunetii totusi daca postati despre ce trebuie sa vorbeasca si sa nu ramana blocat-
Cristinaaa57 întreabă: