"Nu te gandi la ce cred ceilalti despre tine. Adesea, persoanele timide se tem sa nu fie judecate negativ sau respinse. In timp ce "lucrezi" la castigarea increderii in tine, practicand-o acasa sau cand iesi cu prietenele, trebuie sa stii ca mereu vor fi oameni in anturajul tau care te vor aprecia si altii care te vor critica. Daca ai incredere mare in tine, acest lucru va fi vizibil prin faptele si gesturile tale si, in scurt timp, te vei face remarcata.
Asuma-ti riscurile. Fa o lista cu situatiile si locurile care te intimideaza sau te fac sa nu te simti confortabil. Daca viata nu iti permite sa le eviti, pregateste-te mental sa faci ceva pentru a schimba situatia. Din cand in cand, permite-ti o excentricitate pe care timiditatea ta nu iti ingaduie sa o faci. Trebuie sa iti depasesti limitele si sa faci excese pentru a putea invinge jena si temerile."
Buna!
Nu te mai gandi ce spun ceilalti despre tine, si daca tu stii ca ai invatat si poti sa iei o nota mare, de ce te lasi descurajata de timiditatea?
Stai calma, ca nu te mananca nimeni si fii mai increzatoare in tine, ca stiu ca poti daca chiar vrei
Multa bafta :*
fundita?
Uita ca esti timida..asa eram si eu cand eram mic nu aveam curaj nici sa ii spun cuiva "salut" sau "ce mai faci" dar acum n-am nicio treaba.Deci fi mai sigura pe tine, sper ca te-am incurajat putin.