| Andreea_2996 a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai plang? Sunt indragostita de un baiat si el ma tot evita.Cred ca nu ma mai iubeste.Si plang mereu. Mi s-a invinetit ochii si mi s-a umflat

Răspuns Câştigător
| Bloondyna a răspuns:

Si o colega de-a mea a fost asa azi asa ca fa ceva care sa te distraga si sa razi. Noi neam dat cu ruj roz roz[gen pitipoance] si am facut poze, am pupat loomea de am lasat semne. Iesi in oras, canta, danseaza orice:X

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu e vina lui ca nu te iubeste.La fel cum e nici vina ta ca te-ai indragostit de baiatul nepotrivit.Tot ce poti face e sa te uiti la Garcea si oltenii si data viitoare sa il alegi pe baiatul care stii ca te iubeste

| Lora a răspuns:

Pai tu nu-ti dai seama ca plangi fara motiv? cum plangi daca nu stii sigur daca te mai iubeste sau nu? intreaba-l, asigura-te, afla ce sentimente mai are baiatul fatade tine si apoi mai vezi ce mai faci

| Maya. a răspuns:

Of...

Mititica de tinelaughing

Mereu plangi?crying(

| LoveToHate a răspuns:

Uita-l daca nu te mai iubeste.Probabil ca iubeste pe altcineva si pe tine te-a uitat!
Indragosteste-te si tu de altcineva...nu stiu...eu nu am cu ce sa te ajut iti dau doar un sfatbig grin

Ai grja de tine! Nu mai plange pentru cineva care chiar nu merita dragostea ta!:X

| rosto a răspuns:

Draga mea, corect era "Mi s-au invinetit ochii si mi s-au umflat".

| GyeBaek a răspuns:

Incerca sa te uiti dupa altu.

| Crisyy a răspuns:

Uită`l si tu mai sunt baieţi...