anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai vomit dupa ce ma imbat? FUNDA+VOT

8 răspunsuri:
| ioionutbest a răspuns:

Un raspuns adecvat ar fi :Sa nu mai bei caci alcoolul nu e sanatos.Dar daca vrei sa nu mai vomiti, nu amesteca bauturile.bea numai bere, vin si ce vrei tu si ar fi recomandat sa bei mai incet si cu masura pentru ca e inevitabil sa vomiti dupa ce bei aiurea.

| j01nT a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa faci.depinde de organism. dupa ce te imbeti ori vomiti, ori dimineata ai dureri de cap. sfatul meu e sa bagi niste lamaie...dar problema este si ce bei.asa ca...nu prea ai scapare

| Ecou a răspuns:

Incearca sa nu fii prea fucker si sa vomiti in fata prietenilor tai... laughing ca se vede naspa! dupa ceva antrenament nu o sa mai vomiti si ceva sfaturi ar fi sa mananci bine... si inainte si in timp ce bei, si sa mananci cu cap nu porcarii care tiar face si mai mult rau si incearca sa nu prea le combini! mai bine ar fi sa nu bei

| Dennys1521 a răspuns:

Pai nu prea ai ce face
straight face
intr-un fel, eu cred ca este bine sa vomiti, iti mai revii

| Erik_7239 a răspuns:

Ca sa nu vomiti thinking : in primul rand bei cu cap, la inceput te incalzesti usor cu cate o gura, si dupa bei serios, dar grija nu le amesteca foarte mult.

| Anonymuss_1194 a răspuns:

Poti lua o lingura de ulei inainte. Si nu te mai faci rahat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestia cu uleiul e OK, daca bei la masa si nu te misti, dar la prima miscare mai brusca o sa cazi ca secerat (am incercat si eu)

| colonelumorteni a răspuns:

Daca ai o sticla de vin de 0.75 si 10 beri iti recomand sa bei asa, 1 pahar de vin de 100 ml il bei, in sticla sunt cam vreo 7 pahare de 100 ml, dupa ce ai baut paharul de 100 ml nu mai pui unu sau pui unu cu apa minerala sa fie sprit, bei o bere in circa 10 minute da nu o bei rapid, dupa 10 minute mai bei din paharu sprit, mai astepti putin nu pui repede unu de preferat e sa beai si apa ca daca bei un pahar de apa cand iti vine a bea alt pahar de alcool e mai bine apa, bei un pahar de suc daca iti vine a bea alcool, sa treaca cam 1 ora si sa bei circa 2 pahare unu de vin plin si unu jumate vin jumate apa facut spriț sau mai pui un pahar da mai bei o gura mai bei apa minerala mai bei putin suc mai dansezi mai vorbesti mai iei cate o gura de bere ai grija sa nu amesteci cola cu bere ca se face aciditate de la drojdie si te doare grav stomacu 10/15 minute si daca bei circa 1 litru jumate de vin in circa 12 ore si vreo 5/6 beri nu ai nimic esti beat da nu iti e rau.sa ai si ceva de mancare din carne o friptura orice si sa bei apa intruna cand consumi alcool mai bei cate un pahar de apa sa te dezhidratezi. Daca bei tarie pui un pahar de 100 mililitrii si daca l-ai baut fi atent sa astepti o ora ca te ia flama rau daca nu tii la bautura apoi mai bei apa suc, sau combini cu apa si suc.Ideea e sa bei rar nu des si nu repede, chiar de bei 1 pahar de vodka de 100 ml repede trebuie sa astepti o perioada juma de ora cam 1 ora nu bea repede ca ca de aia te punealtu in cap la bautura ca nu stii sa bei si iti inneci ficatu de aia tie rau