| Pitic a întrebat:

Ce sa fac sa nu ne mai certam?
Sunt cu un baiat de un an, ne iubim foarte mult. Eu sunt o fire mai pretentioasa, mai iritanta si foarte incapatanta pe deasupra si extrem de geloasa. Nu e zi sa nu ne certam, din cauza mea pentru ca il cert tot timpul! El este un baiat perfect numai ca eu vad asta numai atunci cand nu ne certam, atunci cand ma supara devin violenta cu el si imi pierd firea, el este mai mare ca mine cu 2 ani si este si mai mare din punct de vedere fizic a facut 5 ani de box si cu toate astea nu ridika mana la mine fata de mine care il lovesc, zgarii si tot ce mai e posibil, spre rusinea mea l-am si scuipatr in fata. deoarece nu vroia sa ma lase sa plec in casa suparata. Ma simt asa de prost el m-a iertat si mereu ma iarta da eu ma simt ultimul om de pe pamant. I-am interzis o multime de lucruri pe care incerca din rasputeri sa le respecte insa ii mai scapa anumite lucruri, si inteleg, insa atunci cand greseste ma enervez si nu stau la discuti, daca ma atinge si-o ia rau de tot.
Am incercat sa imi descarc nervi la karate, dans degeaba.
Vreau sfaturi multe si bune!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la psiholog. Pana nu e prea tarziu.

| Pitic explică:

Ducetiva voi la psiholog si ma duc si eu mai tarziuwinking

| Pitic explică:

Hai lasa-ma tu laughing)

| ARSSS a răspuns:

Saracu baiat, ce sfaturi sa-ti dam, du-te la psihiatru, daca nu-i bati si pe aia laughing),
Bine faci ca tie rusine, ma mir cum de mai sta cu u.Esti animal, ce naiba, zgarii, lovesti... cum sa scuipi straight face? doamne ajuta, nici la cei mai mari dusmani nu le doresc una ca tine laughing))

| ARSSS a răspuns:

Lol, u chiar ai o problema, si te superi cand iti spune cineva, dar comportamentul tau nu e normal. Gandeste-te mai bine.(cand nu-ti vine sa batzi pe cineva laughing) )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e SARACU baiat doamne cat te iubeste daca dupa toate astea inca mai e langa tine
: Sa nu mai fi geloasa in primul rand daca dupa tot ce i-ai facut inca mai sta cu tine inseamna ca te iubeste enorm asa ca nu ai dc sa fi geloasa
Oferai mai multa libertate si fal sa iti ofere si el tie
Cand mai greseste gandeste-te la lucrurile frumoase petrecute impreuna si ia-l in brate si :* sarutal si incearca sa ii spui cu calm unde a gresit si dc a gresit
Iti apun sincer daca dupa tot ce i-ai facut acestui baiat, el inca mai sta cu tine inseamna ca tine ffffffoarte mult la tine asa ca ai grija de el sa nu il pierzi. iti urez succes happy si lui la fel happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fi asa imatura. atat am de spuswinking