Bună
păi nu trebuie să ştie dacă ai sau nu prieten, şi de ce te consideri o ratată, că prietenele tale te consideră aşa că nu ai avur prieten? Poate că e mai bine aşa... nu e o ruşine să nu ia prieten
baftă!
Da cine zice ca trebuie sa stie .
Pune-te cu persoana pe care o iubesti, doar sa nu treceti si la prostii. Deasta isi face mama ta griji, sa nu vi cu burta la gura.
Nu o sa se intample sa vin cu burta la gura, ori cum daca fac asta mama o sa ma jupoaie
Mama ta isi face griji din cauza asta .
Stiu pentru ca asa era si mama. Si daca tot ti se interzice asa tare construiesteti o relatie pe internet, si alea sunt bune la ceva. Te ajuta in comunicare foarte mult.
Lasa. Mai bine ascult-o pe mama ta.Intrebarea ta arata ca ai IQ ul foarte scazut si daca vei avea prieten vei veni cu intrebari de gen "Daca iubitul meu are tinta buna si dupa ce s-a masturbat a tras de la distanta in vaginul meu raman insarcinata?" asa ca lasa mai bine la 17 ani.
Era pur si simplu o intrbeare. ceream un sfat. nu trebuia sa dai un raspuns asa de stupid..:* asa ca bafta cu alte raspunsuri la alte intrebari. o zi buna in continuare
Imi adaptez raspunsurile sa se potriveasca intrebarilor puse.
Daca puneai o intrebare inteligenta primeai raspunsuri inteligente.
nu ii zici tu ai vrea sa mergi la el acasa si el sa vina la tine acasa? eu am 13 ani am prietena de care stie si mama si o zis ca nu are nimic in potriva decat sa nu ma las sa invatatura!
Daakfurbvisbgj întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RazvanCazan întreabă: