| KompliKat a întrebat:

Ce sa fac sa o conving pe mama mea sa ma lase sa imi fac un iubit la 14 ani din pacate mama mea o sa ma lase la 17 ani o sa fiu o ratata daca nu o conving mai repede, sasa sunt o ratata ca pun intrebarea asta dar nu stiu cum. Ce pot sa fac? Va rog sa imi spuneti!

Răspuns Câştigător
| FadetoBlack a răspuns:

Bună
păi nu trebuie să ştie dacă ai sau nu prieten, şi de ce te consideri o ratată, că prietenele tale te consideră aşa că nu ai avur prieten? Poate că e mai bine aşa... nu e o ruşine să nu ia prieten
baftă!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cine zice ca trebuie sa stie laughing.
Pune-te cu persoana pe care o iubesti, doar sa nu treceti si la prostiiwinking. Deasta isi face mama ta griji, sa nu vi cu burta la gura.

| KompliKat explică (pentru anonim_4396):

Nu o sa se intample sa vin cu burta la gura, ori cum daca fac asta mama o sa ma jupoaie

| anonim_4396 a răspuns (pentru KompliKat):

Mama ta isi face griji din cauza asta happy.
Stiu pentru ca asa era si mama. Si daca tot ti se interzice asa tare construiesteti o relatie pe internet, si alea sunt bune la ceva. Te ajuta in comunicare foarte mult.

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Lasa. Mai bine ascult-o pe mama ta.Intrebarea ta arata ca ai IQ ul foarte scazut si daca vei avea prieten vei veni cu intrebari de gen "Daca iubitul meu are tinta buna si dupa ce s-a masturbat a tras de la distanta in vaginul meu raman insarcinata?" asa ca lasa mai bine la 17 ani.

| KompliKat explică (pentru CadeamiarMaseaua):

Era pur si simplu o intrbeare.happy ceream un sfat.happy nu trebuia sa dai un raspuns asa de stupid.happy.:* asa ca bafta cu alte raspunsuri la alte intrebarilaughing. o zi buna in continuare happy

| CadeamiarMaseaua a răspuns (pentru KompliKat):

Imi adaptez raspunsurile sa se potriveasca intrebarilor puse.

Daca puneai o intrebare inteligenta primeai raspunsuri inteligente.

| Alin_Alyyn_1990 a răspuns:

nu ii zicioh go on tu ai vrea sa mergi la el acasa si el sa vina la tine acasa? eu am 13 ani am prietena de care stie si mama si o zis ca nu are nimic in potriva decat sa nu ma las sa invatatura!