Eu imi bag unghiile de la mana dreapta in mana stanga pana da sangele sa vezi ce`i pe mana mea.:-s (nu`i prea muzant)
Descarca. ti nervii pe cevatranteste, sparge orice iti vine la mana... apoi relaxeazate
Mazgaleste ceva.sau baga capul in perne si tipa cat poti de tare)functioneazatranteste telecomanda, rupe hartii)
Nu te mai nervoza. nu stii ca cei care se enerveaza des imbatranesc mai repede?! iti recomand filmul "anger management". tratament sigur! bafta!
Una din metodele foarte eficiente este sa asculti casete audio ( brainwaves ), aceste casete te vor desprinde de realitate, si o sa te simti relaxata, implinita, citeste articole despre nlp, autohipnoza, brainwaves; gasesti aici articole : http://master-brainpower.com
Pai daca esti genu care daca isi cumpara niste betisoare parfumate, daca citeste o carte se reelaxeaza, ei bine asta trebnuie sa faci. aseaza-te comod in scaunul tau preferat, in locul preferat din casa ta si detaseaza-te de tot pentru cateva minute. dar daca esti genu care simte nevoia sa isi consume energia, apuca-te de sport... eu joc handbal si la antrenamente imi descarc toti nervii.
Gabrielasnitel520 întreabă: