| alicevalentina31 a întrebat:

Ce sa fac si cum sa fac ca sunt foarte timida si cand sunt cu un baiat imi e rusine sa il sarut...ce sa fac sa nu imi mai fie'

2 răspunsuri:
| Q69 a răspuns:

Inchide ochii si lasa sa decurga totul de la sine

| AlinChiriac a răspuns:

Alice, sa stii ca majoritatea fetelor refuza baietii si rareori invers. Asa ca sansele de a saruta baiatul care ite iti place sunt foarte mari, datorita faptului ca esti fata.

Daca ar fi sa ma pun in locul tau pentru o clipa, as incerca sa fiu cat mai apropiat fata de baiatul respectiv.

- Oferai o imbratisare inainte de a va intalni si de ce nu atunci cand fiecare o ia pe drumul sau.
- Incearca sa fii cat mai apropiata de el, de ce nu poate chiar sa il tii de brat, in timp ce stati pe o bancuta/canapea.
- Indata ce sunteti indeajuns de apropiati ramane doar sa va puteti uita unul la celalalt. (Iar apoi unul din voi trebuie sa obtina ceea ce isi doreste) happy

P.S. Inceteaza sa gandesti atat de mult la consecintele ce pot urma daca ai sa faci ceea ce ai in minte. Fii optimista si totul va decurge asa cum ai vrut tu, poate chiar si mai bine.

P.P.S. Daca nici asa nu merge, incearca prin vorbe: "Alex" ce ai spune daca am incerca o relatie? Ma gandesc poate am reusi sa ne intelegem, poate chiar sa formam un cuplu dragut si sa ne bucuram amandoi de asta. Si incearca sa faci asta cu privirea sus. idata ce el se va pregati sa iti dea raspunsul, doar saruta-l.