Solutia este simpla sa-i ignori complet si sa pui mana serios pe carte, sa tocesti mai departe.
Este ultimul an cand mai esti cu ei si nu merita sa te stresezi din acest lucru si din invidia lor.
Vei avea sansa ca la anul sa intri la un liceu foarte bun si sa le razi in nas.
La liceu te poti reinventa, impresionand noi profesori si colegi, poti deveni ce doressti.
E cam o regula nescrisa sa nu stai la ora cand restul chiulesc sincer) imi aduc aminte cate frustrari aveam si eu in 5-8 cand toti plecam si se gaseau vreo 2 sa ramana.
Trecand peste asta, iti inteleg complet durerea in legatura cu colegii naspa. Fix la fel am avut si eu, nici nu m-am dus la banchet intr a 8 a la cat de mult ii uram. Nici ei nu erau grozavi. Efectiv bullies, din familii de ****, si se nimerea des sa fiu eu, care eram mai timida de fel, sa pic victima.
Chestia e ca esti a 8 a. Ai probleme mult mai importante acum. Focuseaza-te pe examen si incearca sa ii ignori. Gandeste-te ca peste un an scapi. Inteleg foarte bine ce mult te pot afecta mental colegi de genul, si iti zic prieteneste ca poate te ajuta sa stai de vorba cu un psiholog. Ei te pot ajuta cel mai bine sa faci fata stresului atat din partea lor cat si a examenului.