Daca inca nu are nici o prietena atunci fa tot posibilu sa il intorci inapoi pentru ca daca inca il mai iubesti eu sunt sigura ca nu-l vei uita atit de usor.si crede-ma ca e foarte greu sa fii in preajma lui si sa nu poti fi cu el. Eu tot sunt in asa situatie doar ca el are acum pe alta si eu nu mai pot face nimic. Incerc sa-l uit dar nu prea se primeshte da ce sa fac, merg si eu inainte. Sper sa regrete ca m-a lasat si sa vrea sa se intoarca la mine iar eu sa-l resping cu aceeashi raciala.
Buna!
Pai desigur. Este fostul tau prieten. De preferabil ar fi sa il si saluti. Dar daca vezi ca el nu. lasa-l in pace atunci.
Bafta.
Buna, pai nu e frumos dupa ce te-ai despartit de el sa il ignori total, totusi ati fost impreuna, ma gandesc k v-ati iubit daca ai fost cu el si totusi macar un salut de bun simt sigur k ii poti oferi, nu trebuie sa fi nepoliticoasa, poate ca si el te mai place daca a fost cu tine, dar nu vrea sa iti spuna, daca crezi ca se poate sa va impacati, incearca, speranta moare ultima, bafta.
Chiar daca nu ti.ar fi placut tot ar trebui sa. l saluti ca asta tine de buna ta crestere... daca se uita si el il saluti si pleci mai departe. poate exista sansa sa va opriti sa si vorbiti si... cine stie? da de ignorat nu...succesbye
Cum se zicea mai sus.macar un buna ziua.[tie ti-ar placea ca o persoana sa te priveasca in ochi sau sa te ignore?.no ofense]
Ai spui daca te place pe tine si daca te place ai spui daca vrea sa iesiti la un suc si sa va cunuasteti mai bine
Daca mai erau sentimente inre voi n-a veti sa va despartiti.Eu las privi in ochi cu o privire in injositoare :d
Zi cu buna vointa ceaw. apoi treci pe langa erl cu nepasare si fericire
patrizia696 întreabă: