Salutare loma! Cand esti suparat sau intr-o stare mai proasta ar fi cel mai bine sa faci ce iti place tie cel mai mult ca de exemplu:asculti muzica,desenezi,citesti o carte,canti karaoke,te duci pe la o prietena si te distrezi,poate la o petrecere,mergi la plaja,te joci carti cu prietenii,te duci a bunici,te plimbi cu prietena ta pe strada si discutati diferite chestii,te plimbi cu bicicleta sau rolele,privesti la televizor,stai pe internet,te joci cu mingea volei, baschet sau cu jocuri de remi, carti, table, sah etc... Funda?
Eu am obiceiuri proaste cand sunt suparata. Incep sa ma enervez din orice, asa ca stau separata de altii, vorbesc urat, trantesc, ascult muzica trista (ghotica), ma zgarii pe mana si fumez. Nu recomand nimanui, asa ma descarc eu. Oricum ce a spus roxana e de n mii ori mai bine
Eu ascult muzica si incerc sa uit ce s-a intamplat(de ce m-am suparat dau asta la o parte, nu ma mai intereseaza ) eu cand ascult muzica sunt in lumea mea uit de tot ce se intampla in jurul meu si de toate necazurile
Ichede ochii, si gandeste-te la ceva ce ai vrea sa ti se intample... de multe ori sa te gandesti la ceva care nu ti s-ar intampla niciodata... la mine a mers