| andriana_;) a întrebat:

Ce sa-i cumpar tatei de zi de nastere -40 ani-? ceva original? fundita :*

5 răspunsuri:
| EuEduard a răspuns:

O bricheta personalizata smug (ceva de genu Cel mai bun tata tongue)
happy depinde si ce fel de om e si ce ii place
Funda?

| dani9354 a răspuns:

Faceti o poza impreuna dupa care cumperi o rama digitala si o pui, si neaparat un sarut dulce de la fetita lui cred ca face cat 10000 de cadouri!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacai fumator iai un set de trabucuri mai scumpe sau o tabachera sau o bricheta de argint
depinde de persoana si buget

| AnOnImDuLcYk a răspuns:

Orice facut de tine sau cumparat si daruit cu un sincer la multi ani cred ca orice parinte ar aprecia mai ales ca vine din inima de la copilul lui/ei.Ii poti face un mic dejun la pat si pe o hartie sa-i scrii o urare gen:la multi ani, tati sau pofta mare si o zi de nastere uimituare ...bine depinde de gusturile fiecaruia. sper ca te-am ajutat... funda?:d

| Aliss_1909 a răspuns:

E tatal tau si ar trebui sa stii ce-i place sau ce isi doreste foarte mult ca sa-i poti cumpara. Uita de hainele plictisitoare sau seturile de parfum sau after shave, incearca sa-l surprinzi emotional. Eu stiu, daca aveti o relatie buna tata-fiica poti sa-i dai o rama cu o poza cu voi 2, sau dansul si mama ta. Depinde ce ai si de bugetul tau. Sau poti sa-l duci la un restaurant undeva frumos. Cred ca i-ar placea. Good luck! (: