| michelladin a întrebat:

Ce sa-i spun unei fete care m-a facut tarfa?

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Mai bine, nu-i raspunzi nimic si sa cauti sa o eviti cat poti de mult! Doar asa, incet-incet o sa-si piarda"interesul" despre persoana ta si tu eviti o cearta care poate sa tot continue.
Faptul ca ai fost selectata sa mergi la o olimpiada de limba romana, arata ca tu ai alte preocupari la 14 ani!
A fost o rautate din partea ei si cum nu avea cu ce sa te jigneasca, a spus un neadevar, in speranta ca te v-a afecta.Mai bine nu-i dai satisfactie si vezi-ti de treburile tale, de prietenii tai, care te cunosc asa cum esti.

| michelladin explică (pentru pietrean):

Vad ca sunteti un om cu scaun la cap.Multumesc pentru sfat! Si daca mi-ati putea spune cum sa fiu fericita si optimista, si fara persoanele dragi sau chiar fara fostul meu prieten? Am inceput sa-l plac mai mult abia atunci cand m-am despartit de el, pentru ca ma temeam ca o sa se desparte el de mine pentru ca aflase niste lucruri.

| pietrean a răspuns (pentru michelladin):

Scumpa mea, nike-name-ul meu te-a dus in eroare! Sunt o femeie, matura, care are si ea copii, chiar si nepoata mea, este mai mare decat tine.Sa te invat ce este fericirea,cum sa fii optimista? Chiar si eu mai invat,la varsta mea!
TU SINGURA poti sa-ti faci viata mai usoara,sa te preocupe doar ceea ce te face fericita,sa ai un tel in viata,dar nu din acela suprarealist,pe care nu poti sa-l ajungi,sa nu ai asteptari de la viata si oameni,prea mari,sa inlaturi din jurul tau,acele persoane,care nu te fac fericita.
In ceea ce privesc baietii(am trecut si eu in tinerete prin dezamagiri),trebuie sa ai incredere IN TINE si nu in ceea ce gandesc altii despre tine. Daca tu l-ai parasit pe amicul tau si inca mai ai "fluturasi" in stomac gandindu-te la el,poti sa stai de vorba cu el, sa-i spui de ce l-ai parasit si daca v-a dori sa fiti prieteni din nou, bine, daca nu, pierderea va fi a lui.Baieti mai sunt si ceea ce ai patit, iti va fi o lectie pentru viitor.
Cand ai spus "persoanele dragi", la cine te-ai referit?

| michelladin explică (pentru pietrean):

La prietenii mei m-am gandit. Oricum multumesc pentru sfaturi! M-ati facut sa zambesc...si fostul prieten deja are o alta prietena, dar cred ca nu o iubeste, dar i-am explicat dar tace..eu chiar daca fata aia mi-a spus ca el nu ma mai place, eu tot cred, pentru ca si la scoala mai vine prin clasa mea..doar ca nu-mi vorbeste prea multe si inca imi mai da like-uri.

7 răspunsuri:
| LaurD3athAng3l a răspuns:

Mai bine taci si ignoro.Sau daca vrei sa ii zici ceva spune-i *Cine se scuza se acuza * sau *Taci ca mai plictisit * laughing

| Shattered a răspuns:

Buna. Doar ignor-o, sigur nu e prima si nici ultima care te va insulta, cu sau fara motiv. Nu ai nimic de castigat aruncand insultele inapoi, sau mai rau. Dovedeste ca esti si ca poti mai mult decat ea. c;

| SnowQQ a răspuns:

Ca nu te intereseaza parerea ei si ca ar trebui sa se uite in oglinda happy

| TheRealDaniel a răspuns (pentru SnowQQ):

Tu nici macar nu stii cum arata plus ca tarfa nu inseamna ceva legat de chipul ei.