Hai ca daca tot a zis bishop replici de la johnny bravo, eu iti zic de la johnny test : Daca`ai fii un muc, m`as scobii mereu in nas
Sau :
-crezi in dragoste la prima vedere sau mai trec o data?
-ajuta`i pe sarmani, ia`ma cu tine acasa
-e ziua mea. Ce zici de un sarut? (Chiar e ziua ta?) Nu. Dar ce ai zice de un sarut oricum?
-ce caine draguuuut! ce nr de telefon are?
-chemati politia. e ilegal sa arati asa de bine
-esti asa de misto cum zic toti baietii?
-nu sunt beat ci doar m`ai ametit tu
etc mai gandeste`te si u
Asa esti tu? Sigur, sigur . Poi daca erai tupeist trebuia sa-i zici pana acum, dar tu ce ai facut, ai venit aici sa ne ceri pareri.
Hai ca-ti zic vreo doua.:Halo, papusa, mergi la mine sa-ti arat papagali? sau.¨Fluturash.mergi la mine sa-mi polenizezi patul¨
''sa moara mama, de cand te-am vazut intaia si pentru prima data mi-am pierdut uzul ratiunii, ma doare la corazon, te iubesc fa pirando. ia zi-mi, ascultam o manea la coltu blocului sau mergem acasa la babacii mei ca ieste plecati in anglia?''
imi place ca esti tupeist, noi aici, inca mai avem de invatat la capitolul asta.''succese'' si ai grija la gramatica, fii mai ''tupeist'' la scoala.
Stii ce sa-i sp..."gagik...cat e ceasul?":->... sau..."papusa... ce bine arati."
cu aste op sa ai succes garantat... faza nasoala e ca e sa nu-ti rasp "prea tarziu pentru tine" sau..."gata m-am hotarat, maine ma dau cu acid clorhidric pe fata"...
aa...
si stai...mai era una...
"papusa vii des pe aici?"
si ea..." de azi nu o sa mai vin"
ee...si daca nu tine si se lasa greu... da-i una in bot...il umflii natural (fara taxe si botox) si k o pitipoanca venerabila ce e...iti ofera tot ce vrei...
Da, vad ca esti foarte tupeist, daca erai nu ne mai intrebai pe noi
Pai ce sa zici mmm ce zici de niste replici gen Jhonny Bravo?! " Hey papusa vrei sa-mi vezi pectorali, uite cum se misca!" sau " Hey mamasita vrei sa iesim la o cafea, doar tu si cu mine, hai ca te las sa-i vezi pe Jhonny Junior si pe gemeni "
Da' spune-i simplu: "Vezi tu, eu te plac, scuza-ma ca iti zic direct, dar asa sunt eu mai tupeist."
Hai mersi pentru fundita
Daca zici u sa sunt "buina"...inseamna ca asa sunt, nu?
Niciodata sa nu-i spui ceva marlanesc ca-ti va arunca cu ceva in cap sau alt undeva
Eu i-as spune asa : dii atenta mie imi place de tine daca tie iti place de mine ok daca nu tot ok nu am nici o problema cu nici un raspuns si aici pun punct. Asa ar trebui sa i spui daca zici tu ca esti tupeist in nici uun caz sa astepti sa iti spuna ea pentru ca ea poate fii mai rusinata decat tine iar asta va ingreuna lucrurile crede-ma am trecut prin asta dar bafta... daca esti dragut par scurt ochii caprui nu trebuie sa iti faci griji
Ii zici ca arata bine azi.;> daca vrea sa iesiti la un suc; x la o prajitura ceva dupa aia o duci in parc si o saruti si ii ceri id de mess sau nr de tell
Frate in primul rand daca nu esti tupeist nu trebuie sa te dai asa in fata ei poate sa creada ca-ti bati joc de ea.Doi ai nevoie de tupeu? Se obesrva de la o distanta daca placi o fata.Trebuie sa-i arati asta fara tupeu. Daca tu vrei sa pari asa in fata ei, mai tarziu o sa-i arati adevarata fata.Mai bine nu-i spune daca vrei s-o faci in felul asta.
Bai zi ceva clasic cv de genu bai buc-n-buc daca iti zic ca te plac ce imi dai o... sau un sarut