| ahaha a întrebat:

Ce sa inteleg de la un baiat care, desi imi spune ca ma considera cea mai buna prietena si tine la mine ca la cea mai buna prietena, imi face avansuri sexuale si imi spune ca arat bine?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pai ar vrea o partida de sex cu tine, dar nu sa aiba o relatie serioasa, normal ca i-ar convine, daca arati bine, i-ar face placere, nu te lasa influentata de el...

7 răspunsuri:
| spyceygirl a răspuns:

Sigur vreas sa se culce cu tine... ce fel de avansuri sexuale? la ce te referi? pai vrea sa te faca sa ai incredere in el si sa te cuci cu el.de aceea iti spune ca esti cea mai buna prietena...ai grija. daca nu ai peste 17 ani sa nu faci. exista riscuri nu te lasa influentata de vorbele lui...bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si in loc sa zici mersi ca ti'a facut un compliment tu te gandesti la sex? laughing
Ce intelegi tu prin avansuri sexuale mai exact?tongue

| daniDeeDee a răspuns:

Vai, dar ce avans sexual happy

cred ca dk iti spune cineva "vai ce unghie frumoasa ai!"... inseamna ca te vrea in pat, asa-i?

| CrucifiedCountess a răspuns:

Intotdeauna.in relatiile de buna prietenie dintre un baiat i-o fata vor aparea these cand of things. dc? ca sunteti un baiat si o fata.si dupa parerea mea( e doar parerea mea!) odata si-o data se va ajunge in pat...nu neaparat cazul vostrutongue

| ahaha explică:

Am zis SI, nu am zis ca prin complimetul ala inteleg un avans sexual. Avans sexual in cazul meu inseamna "parintii mei sunt plecati in ziua X, ce-ar fi sa vii pe la mine sa whistling " sau "nu-i asa ca eu o sa fiu primul?" si etc doar nu o sa-mi pun conversatiile pe tava. Si sa nu aud ca sunt glume, stiu foarte bine ca vorbeste serios. A, si m-am si sarutat cu acest "cel mai bun prieten". Oricum sunt dezamagita de raspunsuri, imi pare rau ca ma considerati asa de prostanaca, va inselati amarnic.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah in genral un astfel de baiat banuiesc ca e km vagabontel...intr-un fel poate aveti multe amintiri frumos si pe el il ametesc astea... poate fi si atras de tu sa aveti o rel ascunsa. el te gaseste atragatoare dar poate doar se joak cu tu... daca vrei sa term cu asta ai putea sa vb f frumos cu el sal intrebi ce are de gand... nj ce sa zic nu cun tot in amanunte... poate vb pe mess cv...mai vedem noi...sa pot sa-ti dau sfaturi mai bune... zbyewave