| D33a98 a întrebat:

Ce sa ma fac cu acneea am de abia 11 ani si am multe cosuri. Va rog ajutati-ma big grin

Răspuns Câştigător
| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Incearca cu Zineryt! Mie mi-a fost de ajutor, dupa cam o saptamana de cand am inceput sa il folosesc s`au vazut rezultate si inainte de aplicare spala`ti tenul cu un gel de curatarewinking
Aa si incearca sa nu mai mananci ciocolata, seminte, alune pentru ca de la ele ti se fac cosuri.
Succesc & sa te faci frumoasa! :*

5 răspunsuri:
| deea_1980 a răspuns:

Eu folosesc baton pentru cosuri de la Nivea, si e foarte bun.

| sofia_kiss a răspuns:

Buna eu foloseam acneolprop se gaseste in farmacie si este foarte buna sau intreba in farmacie ca sunt multe produse foarte bune pe baza de plante

| AnaaMaria1995 a răspuns:

Eu am avut la varsta ta foarte multe cosuri si am incercat cu cateva creme care nu m-au ajutat. Apoi m`am dus la un medic dermatolog si mi-a prescris un gel antiacneic cu care ma dau pe fata dupa ce ma spal cu o lotiune de curatare a fetei...si au aparut rezultate in 3-4 lunibig grin(dar crede`ma ca, acum daca mai am vreo 2-3)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la dermatolog, cred ca stiu despre ce e vb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere de la farmacie o crema sau o solutie speciala, de exemplu Zineryt.Nu incerca sa le scoti! Asa e in adolescenta-apar cosuri! Dar nu te ingrijora, vor trece.