| Lolkkk a întrebat:

Ce sa mă fac? Eu vreau să mă duc pe științe ale naturii,filologie sau mate info și părinții mei vor sa mă duca la un liceu care are mecanică,economic, electrica automatizări, sportiv, protecția mediului și turism și alimentație și eu vreau să mă duc la oraș să stau la cămin mai bine și să fac filologie sau științe pentru că acolo se intra usor. La Târgoviște este vorba dar părinții mei vor sa mă duc la liceul asta pentru că vin cu autobuzul acasă și este foarte aproape de casă și au plâns și au zis că nu vor sa mă lase la camin că mă voi învăța să fumez sau că nu voi avea ce sa mănânc acolo, dar căminul îl plătesc la luna 150 și vreau să mă duc mult acolo pentru că nu știu dacă se câștigă mult pe acel liceu prost și mâine mai am examenul la matematica și nu stiu ce sa fac după examen.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu zic așa. Nu pot fi în locul părinților tăi. Eu te-aș lăsa la cămin, săai o experiență de viață. Ce poți face d-ta. Să asculți de ei, să înveți bine în liceul indicat de ei, iar apoi să dai la o facultate. După facultate, vei face ce vrei tu.