Daca nu ti-a spus motivul posibil sa aiba pe alcineva.Ar trebui sa te intalnesti cu ea si sa spui ca ai treptul sa stii de ce tea parasit. Daca o iubesti cu adevarat nu trebuie sa treci peste incerca sa lupti pentru ea nu te da batut din prima arata-i ca o iubesti si ca ai face orice pentru ea. Sper ca sfatul meu te ajutat.Mult succes, sper sa va inpacati.
Cand am intrebat-o de ce, mi-a spus ca nu mai conteaza, si tot am incercat dar fara folos., am sa incerc sa ma impac cu ea, sper sa reusesc
Pai poate i-ai gresit cu ceva, ai vb urat cu ea sau nush...sa refaci relatia cu ea e cam greu si nu o sa va intelegeti la fel ca la inceput, dar cel mai bine ar fi sa incerci sa creezi o relatie buna intre tine si ea sau sa cauti o alta fata, stiu ca nu e usor dar trebuie sa faci cumva sa te adaptezi, nu trebuie sa-ti stapanesti supararea, descarcate...sau poate a avut ceva probleme fata si a fost suparata si nervoasa si o sa va imapacati.
Raspunsurile gen "treci peste" sunt singura ta sansa sa mai fiti impreuna. Pana nu iesi din dependenta asta fata de ea in care te afli, pana nu iti recapeti increderea in sine - nu are rost sa mai incerci iti distrugi orice sansa ai mai avea. http://www.youtube.com/watch?v=17fWkrVHwZo
Pai du-te la ea sh roag-o frumos sa iti spuna de ce te'am parasit... spune-i ca sh tu ai dreptu sa stii asta... iar dupa ce vezi motivul o sa stii ce ai de facut