| pinky_7677 a întrebat:

Ce sa mananc ca sa ma ingras cateva kg?

7 răspunsuri:
| Bessame a răspuns:

Ar trebuii sa iei si ceva vitamine! inainteee alea iti mai dau si pofta de mancaree! Pai mancare cat mai bogata! Cartofi praajiti,, paine, ochiuri, banane, cereale musli! ciocolata!

| DragonFLoW a răspuns:

Manaca doar mult si nu mai fa sport deloc te ingrashi sigur

| tymo20 a răspuns:

Fast-food, dulciuri multe si la fiecare masa cate 3 felii de paine alba.

| Binelu a răspuns:

Fast-food, nu stiu ca si eu trebuie sa ma ingras ptin macar cu 3 kg in plus.; P.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu mananc dar nu asimilez am luat toate vitaminele posibile dar degeaba nu stiu ce sa mai fac

| Al3xandru87 a răspuns:

Spaima nutritionistilor sau, altfel spus, regele neincoronat al cauzelor obezitatii, mancarea grasa, cu mult ulei, te va face patrat, la propriu. Daca pe langa aceste grasimi nesaturate mai consumi si carbohidrati, combinatia te va ingrasa cu rapiditate. Trebuie sa ai insa grija, s-ar putea sa ai probleme cand va trebui sa opresti "dieta" bogata. Sau Daca vrei sa te ingrasi rapid si fara prea multe planuri, mananca alimente cat mai bogate in carbohidrati. Mancarurile care contin aceste substante iti vor ridica enorm nivelul de insulina, iar organismul va intra intr-un proces de stocare a grasimii. Nu e sanatos si nici nu a fost vreodata. Alimentul suprem: cartoful.

| keo_8294 a răspuns:

Nu vreau sa. i contrazic pe cei dinaintea mea, dar nu o sa te ingras daca faci ce te.au spus ei. o sa te imbolnavesti(nu exacera cu mancarea fast-food/dulciuri si nu te lasa de sport fale pe toate moderat) yoO as zice sa mananci putin si des.

pooop:*