Te impresioneaza atat de tare un compliment ca te face sa ramai fara cuvinte?
Bine fac, mulțumesc de întrebare. Ce te face să crezi că sunt așa frumoasă? Crezi că mă cunoști? Spune tot, hai, cu ce ocazie un așa compliment?
Hei! Nu vreau sa jignesc dar serios acum, sa nu stii sa raspunzi la o astfel de intrebare?! In fine, ai putea spune urmatoarele fraze :
Bine frumosule, tu?
Ne cunoastem?
Bine.
Ne-am mai vazut?
Ne stim?
Cine esti de ma intrebi ce fac?
Sau daca este vreun cunoscut :
Bine mai frumosule, tu?
Bine George, dar de cand ai inceput tu cu complimente?
Serios? Pana acum imi spuneai pe nume...
'' Bah, nesimtitule de ce m-ai jignit, cum iti permiti asa ceva? ''
Logic : ''Bine, tu? ''
Tu esti asa de fel?
Cum?
Prima faza a fost o gluma...
Diabolica?
Da, foarte X__X
Tu nu?
Depinde cum ma iei
Nu stiu ...cum sa te iau
De ce ai crede ca esti diabolic?
Minciuna,tradarea,dezmagirea,chesti normale in viata mea
Le faci? Sau ti le'a facut cineva?
Eu nu fac asa, mi s'au facut si am devenit X__X
Acum nu imi pasa, sunt indiferenta!
Nu imi pasa de nimeni, e ca si cum nimeni nu ar exista!
Totul pentru mine este o gluma!
Dupa multe dezamagiri devin indiferenta,exact ca si tine, si da iau nu totul dar na cat de cat in gluma, nu poti ascunde sentimntele mereu sa stii, din pacate, as vrea sa ma cunosc mai bine, sa stiu ce vreau, sincer cel mai mult mi-a placut de tine, esti o fata dulce, amuzanta, puternica
Imi pare rau, se intampla
Eu amuzanta, puternica si dulce? ()? ---
---daca tu zici? Multumesc, oricum.
Clar nu stie sa poarte o conversatie si nu este experimentat. te poti trezi ca umblii cu un copil imatur, indiferent de varsta.
nu raspunde.
de obicei cineva care stie sa vorbeasca va spune: felicitari pentru nota pe care ai luat-o; imi place cum ti-ai aranjat parul; in general se va raporta la ceva concret in care ai investit energie si timp si evident este impresionat. va avea o atitudine prietenoasa, matura, un zambet sincer, natural, relaxat si nu genul de cocalar: hei piti, bambi, ce fund ai. acestia de obicei stau la capat de bloc si striga dupa toate fetele care trec prin zona. pun intrebari si nu mai continua sau fac remarci referitare la sex, nu se aproprie si nu sunt deloc interesanti.
gandeste-te ca va trebui sa iesi cu el intre prieteni, probabil si ai tai.
Spune-i ceva de genul : -Ne cunoastem sau -Bine. Cred ca va merge, pana aflii ce vrea de la tine. Nu iti spune frumoaso, doar asa.
Vorbesc cu tine chipesule
Ma gandeam la tine
Te-am visat azi noapte
Din astea in care sa il faci sa se simta bine.
Daca ii cocalar : Bine prostule
sau ca sa nu fii asa dura : nu raspunzi.
Sau ii spui replica comuna: "Ne cunoastem?!" )))
Funda?
TeleaMatei întreabă: