Despre tine?
My Personality
My name is [pui numele tau] and I have[pui cati ani ai].I love to play[pui ce iti place s a joci] and I hate to play[pui ce nu-ti place sa joci].
I have/I don't have[prima cu,, i have'' pui daca ai vre un animal iar cealalta ca nu ai. Daca ai pus cu ai atunci enumeri animalele gen dog=caine, cat=pisica..ect] and I love to play with them[dac e vb de o pisica sau un caine pui she/he iar them la pl....se traduce ''si imi place/iubesc sa ma joc cu ei'' si enumeri daca vrei ce iti place sa te joci.]I am very friendly, sociable, i like to smile and sometimes I get angry quickly but in the end I calm down immediately.[traducerea=''Sunt foarte prietenoasa, sociabila, imi place sa zambesc si cateodata ma enervez foarte repede dar la sfarsit ma calmez imediat'']
Am folosit din capul meu aceste lucru acum nu-s tiu daca te caracterizeaza.Eu nu am folosit niciun fel de dictionar dar uite in caz ca nu e bine mica compozitia a mea.
http://translate.google.com/ incearca pe dictionarul asat...e foarte bun.;)
Funda!?
Te uiti te rog si peste noua mea intrebare sa vezi compunerea si sa mi-o corectezi, mersii mult
Ok ! Cat pot si eu acolo