| BuBuLyNa a întrebat:

Ce sampon ar trebui sa folosesc pentru matreata? Cel mai bun primeste fundita.

Răspuns Câştigător
| SCUFY a răspuns:

Clear

17 răspunsuri:
| daii a răspuns:

Clear. -efect 100%

by daiiwinking

| alex555 a răspuns:

Eu folosesc head&shoulders si sunt multumit

| alex555 a răspuns:

Eu folosesc head&shoulders si sunt multumit.acum fiecare cu scalpul lui

| unu a răspuns:

La mine n-a mers nici head&shoulders si nici Clear, cred ca o sa ma rad in cap la vara (bine, zic asta de vreo 4 ani laughing ) sa vad daca merge asa laughing De fapt clear este mai bun, dar nu m-a scapat de tot sad

| LCD a răspuns:

Clear big grin
sigur

| JeSa a răspuns:

Buna!
Eu folosesc de 2ani acelasi produs si anume Garnier + balsam si nu am problema. de genul "cu matreata", dar asa ca un ajutor iti ofer sa te uiti aici :
http://www.naturaplant.ro/......a_matretii
Bye, Jessy

| Silvia a răspuns:

Head&Shoulders.

| Pisiii :x a răspuns:

Clear, dove dar in nici un caz head&shouldrs...aici depinde si de parul tau

| Alexxa10 a răspuns:

Clear si head & shoulders sunt foarte bune... acum depinde si de scalpul tau, daca ai foarte multa matrata, si nu scapi, poate ar trebui sa consulti un dermatolog

| costyn162 a răspuns:

Eu folosesc clear in prezent. Dar am alfat ca pentru a evita matreata trebuie sa fii constant cu un sampon. Adica sa nu le schimbi foarte des.

| g3orgy a răspuns:

Eu folosesc unul de la avon advance tehniques este foarte bun parerea mea acum fiecare cu scalpul lui. inaintea lui am folosit foarte multe dar eu am si foarte lung parulwinking

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Eu fol.Clear. din acela sensitive (cu roz). adica nici nu e indicat sa iti agreseze parul, ceva mai soft asta e perfect e si recomandat si nici nu e scump pana in 15-lei si balsam neaparatbig grinkiss

| juniper a răspuns:

Eu folosesc Garnier antimatreata, dupa cateva zile, a doua zi de fapt mi-a trecut, asta depinde si cum e scalpul.

| brunetzika_6738 a răspuns:

Eu folosesc Satinique de la amway si e fffff bun

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Eu folosesc garnier antimatreata.winking

| loooolla a răspuns:

Cel mai bun sampon este: Nizoral. Il gasiti in farmacii, dar aveti grija sa nu va intre in ochi.

| Chiliban_Cristina_1989 a răspuns:

Am matreata parul uscat si imi pica si parul ce ar trebui sa fac?

Întrebări similare