La mine n-a mers nici head&shoulders si nici Clear, cred ca o sa ma rad in cap la vara (bine, zic asta de vreo 4 ani ) sa vad daca merge asa De fapt clear este mai bun, dar nu m-a scapat de tot
Buna!
Eu folosesc de 2ani acelasi produs si anume Garnier + balsam si nu am problema. de genul "cu matreata", dar asa ca un ajutor iti ofer sa te uiti aici :
http://www.naturaplant.ro/......a_matretii
Bye, Jessy
Clear si head & shoulders sunt foarte bune... acum depinde si de scalpul tau, daca ai foarte multa matrata, si nu scapi, poate ar trebui sa consulti un dermatolog
Eu folosesc clear in prezent. Dar am alfat ca pentru a evita matreata trebuie sa fii constant cu un sampon. Adica sa nu le schimbi foarte des.
Eu folosesc unul de la avon advance tehniques este foarte bun parerea mea acum fiecare cu scalpul lui. inaintea lui am folosit foarte multe dar eu am si foarte lung parul
Eu fol.Clear. din acela sensitive (cu roz). adica nici nu e indicat sa iti agreseze parul, ceva mai soft asta e perfect e si recomandat si nici nu e scump pana in 15-lei si balsam neaparat
Eu folosesc Garnier antimatreata, dupa cateva zile, a doua zi de fapt mi-a trecut, asta depinde si cum e scalpul.
Cel mai bun sampon este: Nizoral. Il gasiti in farmacii, dar aveti grija sa nu va intre in ochi.
Am matreata parul uscat si imi pica si parul ce ar trebui sa fac?
dany3la întreabă:
Liviuanonim întreabă: