Inainte de placa trebuie sa folosesti o crema protectoare (cauti in magazin) si mai mult, nu trebuie abuzat de intinsul parului ca placa. Tunde-ti varfurile pentru inceput si baga-ti un tratament in par. (fie naturale cu ulei de ricin si galbenus de ou, sau iti cumperi o masca de par din magazin- si balsam).
Eu folosesc de mult timp gama Elseve- si sampon si balsam si masca. Si mai au o gramada de produse.
Eu iti recoamand de la Schwarzkopf gama Gliss (sampon+balsam+masca protectoare). Sunt foarte folositoare! Eu una asta folosesc si chiar da rezultate!
Nu pot sa spun ca raspunsul meu este cel mai bun, trebuie sa tii cont si de faptul ca fiecare persoana e diferita, asta se aplica si in cazul texturii parului.Eu ti-as recomanda gama Pantene (indiferent daca folosesti doar unul din produse: sampon, balsam, fixativ) pentru par drept ( asta in cazul in care vrei sa-l ai si drept). Mie mi-l lasa de fiecare data lucios, nici nu se observa ca ar fi spicuit. Si in plus, rezista chiar si dupa ce folosesc placa de vreo cateva ori. Bine, eu nu o folosesc prea des! Si asta ar trebui sa incerci si tu sa faci! Si eu aveam o perioada in care abuzam de placa si parul devenise tern, fara niciun pic de stralucire naturala, dar usor-usor am renuntat la ea si am cautat alte alternative, mai sanatoase (de ex, inainte de baie ma dadeam cu o masca din ulei de masline care se gaseste in orice farmacie, lasam cca 10-15 min, apoi spalam parul si astfel si-a revenit de la sine).
Mult succes!
P. S.: Parul frumos este parul natural! pupici
Well... sunt foarte multe. Eu de ex folosesc unul de la sebamed, e o firma straina, dar poti intreba la farmacie. Ia`ta si alte sfaturi simple:
Poti incerca la farmacie o masca cu placenta sau keratina sau argila. Eu le-am incercat pe toate si au rezultate excelente. Poti incerca niste masti: Eu am una de la Metropolitan (Prestige se numeste, poti sa cauti pe net) cu cocos, Sau sa-ti prepari o masca din galbenusuri de ou si ulei de masline. Pentru varfuri tocite am citit intr-o revista si am incercat si eu : sa te dai in fiecare zi cu apa minerala pe varfuri. Si cu placa. Ia`o mai incet.
Succes:*
Saw poti incera Sampoanele d la Avon! Au o gama larga de produse pentru. ingrijirea parului si sunt si de calitate si nu au preturi foarte mari
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: