| kenzo1996 a întrebat:

Ce scuza aveti atunci cand va duceti la scoala si nu ati scris tema?

Răspuns Câştigător
| ady1997 a răspuns:

Buna.cel mai bine ii spi adevarul.nu are ce sa iti faca.te va intelege.si o sa o faci pentru data viitoare, profesorii apreciaza mai mult atunci cand elevul e sincer
ai grija sa nu se intample des

17 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Mai bine nu ma mai duc daca tot n-am interes de scoala.
Ce sa stau pe acolo sa fac umbra caietului degeaba?

| Nutemaiholbadarling a răspuns:

Va rog sa ma scuzati dar mi-am uitat caietul acasa dar vi-l aduc mainelaughinglaughing funda?

| Amalia a răspuns:

Ii spun profesoare-i ca nu am stiut,sau ca nu ma simtem bine, ma durea capu.sau na burta,inventezii tu ceva.

Sau ca nu ai avut timp, ca ai mers la oras, la cumparaturi`...sau ca nu ai stiu ce tema aveti.

Succes!
Funda?

| Ananas2 a răspuns:

-am avut o problema de familie
-am fost plecata
- mi-a murit cineva
-am fost la doctor
Sau pur si simplu zic adevarul angel

| justme97 a răspuns:

Mi am uitat caietul acasa
am avut musafiri si nu am avut timp sa scriu tema
mi a fost foarte rau si nu am putut sa scriu tema
am fost plecat din oras
multe laughing

| AnotherSimplePerson a răspuns:

Sincer? Spun adevarul.
Nu mi se intampla foarte des, de aceea profesorii ma iarta.

| yyyyy a răspuns:

''mi-am uitat caietul acasa! va rog scuzati'ma'' rolling on the floor sau daca nu ii spun canu am stiuto...iar alta varianta ar fi : am avut o problema si nu mi-am putut face tema...dar pana acum mi le-am facut.

| lollipop29 a răspuns:

Spun ca mi-am uitat caietu'big grin saUu mi-a fac in clasabig grin...de la colegaA mea Ooanaaa:X:Xlaughing... spun ca mi-am luat un caiet nou si celalalt in care era tema l-am uitat acasa

| LadyBoOoo a răspuns:

1.nam avut chef s-o fac
2.am fost la bunica la spital, a trebuita sa stau non-stop ca ea
3.aseara mi-a scos doctorita branula din mana(cea mai folositoare):X
4.am uitat ca am tema
5.cel mai bine fa-ti tema tongue!

| cosmy_7533 a răspuns:

Ma durut capu
Ma-m lovit la mana ( Dreapta/Stanga)
Am avut campionat tooata ziua/zilele
Mi-am uitata caietu

Nu mai stiu! Fundaaa?hee heehee hee

| ShadyRecords a răspuns:

Nu am putut sa imi fac tema pentru ca am fost la doctor toata ziua si nu am avut timp.
am fost la o nunta in weekend si nu am avut cand sa imi fac temele pentru scoala. Funda?big grin

| Niros19 a răspuns:

Nu zic nici o scuza pentru ca invatatorul suna parinti si pana la urma afla adevarul si mai rau e decat daca spui ca nu ai facut-o

| DeeaLove4 a răspuns:

Pai eu ii spun ca mi-am uitat caietul sau ca mi s`a rupt foaia din caiet ori mi-am luat caietul la scoala dar mi l-a luat un coleg colegalaughingchestii din astealaughing)

| Kta91 a răspuns:

Iti iei o fasa pentru mana si ii zici ca tiai ruxato foarte tare si nu poti sa mai scrii o saoptamana.merge 100%

| DudaYeah a răspuns:

Eu imi fac mereu temelwinking si asa ar trebui sa faci si tu decat sa iti minti profesorul. mai bine scrii si inveti, decat sa stai degeaba acum cat esti mic si sa iti pierzi orice sansa de a ajunge cineva in viatawinking

bafta!

| iza4ever a răspuns:

Pai nu mi-am facut tema la mate azi pentru ca un tampit a sters tabla... si tema era chiar testul si nu a apucat nimeni sa il copieze pe caiet, deci cam toata clasa nu o sa avem tema azi la matematicalaughing nu e scuza... vorbesc serios

| R3fl3xTal3nt a răspuns:

Doamna am fost la dentist si mi-a dat un medicant si n-am putut sa scriu pentru ca m-a durut maseaua